Suzanne Schulting weet precies waar de camera is en laat iedereen smelten met uitdagende video

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Suzanne Schulting heeft een nieuwe video gedeeld met de wereld en natuurlijk staat ze daar weer perfect op beeld. Kijken we mee?

De prachtige schaatsster Suzanne Schulting heeft een nieuwe video online gezet en daarin kan je goed zien dat ze weer helemaal terug is. Na een lange periode van herstel is Suzanne nu weer helemaal op de been. En dat is maar goed ook. Ze kan weer volledig wat ze voor haar blessure kon. Suzanne traint nu hard om binnenkort weer wedstrijden te kunnen racen. En natuurlijk wordt die hele reis gedeeld met haar fans.

De mooie video van Suzanne Schulting

In de laatste video van de schaatssensatie, laat Suzanne al haar fans meegenieten, terwijl ze op het ijs bezig is. De mooie dame weet elke keer weer goed de camera te vinden en laat haar volgers genieten met een fijne video. De mooie brunette poseert er nog even leuk bij en zorgt er op die manier voor dat haar volgers een prachtige beeld hebben om naar te kunnen kijken. Bekijk de video van de schaatsster hier!

Het strakke pakje van Suzanne Schulting

De mooie schaatsster moet natuurlijk een pakje dragen dat goed laat zien hoe geweldig ze er uit ziet. Al dat harde werk is ook een klein beetje bedoeld om ervoor te zorgen dat Suzanne er weer prachtig bijloopt. En dat is absoluut gelukt. Het figuur van de schaatsster is werkelijk waar prachtig om naar te kijken. Ze vormt een ontzettend mooie verschijning in haar strakke pakje. Je kan zo alle vormen van de mooie schaatsster goed aanschouwen. En dat is natuurlijk zeker wel het benoemen waard. Suzanne maakt met haar foto’s en video’s een hoop mensen weer een stukje blijer.

Suzanne Schulting heeft nog meer mooie plaatjes op Instagram

Als je nou nog niet bent uitgekeken op de mooie foto’s en video’s van Suzanne Schulting, dan moet je even naar haar Instagram pagina gaan. Daar heeft de schaatsster nog veel meer leuke plaatjes klaarstaan voor haar fans.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...