Suzanne Schulting weer terug op het ijs in nieuwe foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ze was even op vakantie, maar Suzanne Schulting is terug van weg geweest. Na haar afwezigheid springt ze gelijk het ijs weer op. 

Suzanne Schulting staat bekend als de mooiste schaatsster van Nederland, maar laat je niet van de wijs brengen. Deze sportster van topniveau ziet er niet alleen maar goed uit, maar ze is daadwerkelijk ook een van de beste schaatssters ter wereld. En die positie heeft ze aan zichzelf en haar harde werk te danken. Want Suzanne staat zo vaak mogelijk op het ijs om in topvorm te blijven. En dat betekent elke dag hard werken. Na een welverdiende vakantie is Suzanne weer terug op het ijs. En dat deelt ze in nieuwe foto’s.

Lees ook: Suzanne Schulting werkt zich in het zweet op instagram video
De workout routine van Suzanne

Niet al haar werk doet Suzanne daadwerkelijk op het ijs. Ook een groot deel van haar training vindt gewoon ouderwets plaats in de sportschool. Iedereen die Suzanne onderschat hoeft maar een keer het filmpje te zien wat ze deelde op haar Instagram om te weten dat de trainingsroutine Suzanne geen grap is. Suzanne is een dame waar niet mee valt te sollen. Ze is dan ook een vrouw met power. Dat valt wel te zien aan de grote gewichten waar ze mee aan de slag gaat. Suzanne ziet er dus niet alleen goed uit, maar is ook nog eens in absolute topconditie.
Niks zonder een goede coach

Suzanne mag dan wel enorm getalenteerd zijn en in uiterste topconditie verkeren, maar toch heeft ze ook een hoop aan haar coach te danken. Dat weet ze zelf ook, dus geeft ze hem een beetje waardering op Instagram. Met de adviezen en begeleiding van haar coach en haar eigen doorzettingsvermogen en talent, kan Suzanne de hele wereld aan. Ze ziet de volgende titel dan ook al aankomen.
Een beetje rust tussen het trainen door

Suzanne staat gelukkig niet dag en nacht in de sportschool of op het ijs. Ze heeft ook nog een druk sociaal leven naast haar carrière. Het liefst zoekt ze dan lekker de zon op. En dan verruilt ze haar strakke schaatserspakje voor strakke broeken en verleidelijke topjes. Zo zat ze laatst heerlijk op het terras in een verleidelijk blauw topje. Een geode zondagse lunch helpt Suzanne met ontspannen voor haar volgende grote wedstrijd.
Suzanne is nog steeds de mooiste schaatsster van Nederland

Er is al weer even wat tijd voorbij sinds Suzanne tot mooiste sporter werd benoemd. Maar nog steeds verdient ze die titel dubbel en dwars. Met haar goed getrainde , haar verleidelijke lach en de zwoele blik in haar ogen weet ze de harten te veroveren van menig man.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...