Suzanne Schulting toont troeven op indrukwekkende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting is de meest volhardende schaatsster van Nederland. Op Instagram toont ze haar indrukwekkende troeven. 

Schaatsster Suzanne Schulting is niet alleen de mooiste sporter van het land, maar ook de meest volhardende. Elke minuut van de dag zit ze met haar hoofd bij de schaatssport. Als Suzanne niet aan het trainen is of een wedstrijd aan het schaatsen is, dan denkt ze wel aan schaatsen. Ze is altijd met haar hoofd bij de volgende wedstrijd en dat maakt haar nou juist zo’n interessante sporter om te volgen. Op haar nieuwste Instagram story deelt ze haar trainingsroutine, waar een paar interessante troeven bij zitten. Suzanne maakt een flinke indruk met haar oefeningen.

Lees ook: Suzanne Schulting bewijst met foto dat ze de strakste buik van Nederland heeft
Rekken en strekken is belangrijk

Suzanne laat maar weer eens zien dat het belangrijk is om van tevoren even goed te rekken en te strekken. Het is belangrijk om een warming up te doen zodat je spieren klaar zijn voor alle zware oefeningen die ze te wachten staan. Suzanne doet het eventjes voor en dwingt haar daarvoor in allerlei vreemde bochten en vormen. En hoewel het er erg ingewikkeld uitziet, doet Suzanne de oefeningen met de grootste mate van gemak. Nu is Suzanne natuurlijk een pro, die al jaren haar op deze manier inzet, dus alles wat zij doet lijkt heel makkelijk. Maar eigenlijk is het superknap, wat Suzanne allemaal kan.

Oefening baart kunst, ook voor Suzanne Schulting

Ook voor Suzanne Schulting telt, oefening baart kunst. Daarom oefent ze op de grond alvast wat ze straks allemaal op het ijs moet doen. Gekke bewegingen van links naar rechts en diep door haar knieën, alsof ze al echt aan het schaatsen is. Wat doet Suzanne dat toch ook goed. Zelfs als ze niet op het ijs staat kan je zien dat ze een natuurtalent is. Het gaat allemaal om de juiste houding. Als je die eenmaal beheerst, kan het eigenlijk niet meer mis gaan. Suzanne demonstreert die houding goed in haar filmpje, waar ze haar best doet om zich van haar beste kant te laten zien.

En dan mag Suzanne het ijs op

Allemaal leuk natuurlijk, die oefeningen aan de kant. Maar het gaat er natuurlijk om dat Suzanne door trainen beter wordt in schaatsen. Daar heb je wel ijs voor nodig. Als Suzanne haar rare fratsen aan de kant er op zitten, mag ze zich begeven richting het ijs. En daar is de mooiste schaatsster van Nederland toch wel erg blij mee. Want aan de kant zitten is natuurlijk leuk, maar Suzanne wordt helemaal wild van het leven op de schaatsbaan. Daar voelt ze zich natuurlijk het meeste thuis. Dus als ze dan na al het voorwerk eindelijk de baan op mag, dan voelt Suzanne zich toch wel een beetje gelukkig van binnen. Dan springt ze een klein sprongetje van vreugde en begint ze daarna aan haar rondes. Want het oefenen gaat gewoon door, ook voor Suzanne Schulting.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...

Johan Derksen fileert uiterlijk Hélène Hendriks: “Wat heeft ze met haar lippen gedaan?”

Als Hélène Hendriks met een nieuwe look op tv verschijnt, staat Johan Derksen voor een raadsel. Heeft de presentatrice fillers genomen?

Deze beelden bewijzen dat Lies Zhara zonder kleding slaapt (Foto!)

Lies Zhara laat in een video zien dat ze geen kleren draagt in bed. Ze slaapt bovendien niet alleen!