Suzanne Schulting toont gigantische rondingen tijdens zonnig trainingskamp (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

De prachtige schaatsster Suzanne Schulting laat even haar mooie rondingen zien op deze geweldige foto. 

Suzanne Schulting, de Nederlandse schaatskampioene, geniet volop van haar zonnige trainingskamp en laat daarbij gigantische rondingen zien – en nee, we hebben het niet alleen over haar indrukwekkende fysiek, maar ook over de wieltjes van haar skates. In een reeks nieuwe foto’s, gedeeld op sociale media, toont Suzanne haar harde werk en toewijding om weer in topvorm te komen voor het komende schaatsseizoen.

Suzanne Schulting geeft volgers mooi inkijkje in training

Tijdens haar training is Suzanne druk bezig met skaten, een effectieve manier om haar conditie en techniek te verbeteren buiten het ijs. Naast het skaten is Suzanne ook te zien op de fiets tijdens dit intensieve trainingskamp. Fietsen is een cruciaal onderdeel van haar zomertrainingsprogramma, waarmee ze haar uithoudingsvermogen en beenkracht verder versterkt. Haar volgers kunnen niet anders dan bewondering hebben voor haar toewijding en doorzettingsvermogen. De foto’s tonen Suzanne in strakke trainingspakjes die haar atletische vormen erg goed benadrukken.

Suzanne Schulting traint de zomer door

Suzanne’s trainingen in de zon bieden een mooi inkijkje in haar schema deze zomer. De prachtige brunette is vol aan de bak om ervoor te zorgen dat ze in de winter weer mee kan doen met de rest van de topschaatssters. En daar gaat ze erg ver voor. De mooie dame laat zien dat iedereen weer in topconditie kan komen met een beetje toewijding en motivatie. En dat is nou pas een mooie boodschap. De schaatsster blijft daarom voorlopig ook foto’s delen van haar zomerse activiteiten. Daar worden haar fans in ieder geval erg blij van.

Meer zien van Suzanne Schulting kan op Instagram

Als je nou nog meer van Suzanne Schulting wil zien, dan moet je even naar Instagram gaan. Daar heeft ze namelijk nog veel meer mooie plaatjes staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.