Suzanne Schulting oogst complimentjes met heerlijke foto’s in knellend shirtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Suzanne Schulting krijgt veel aandacht van dorstige mannen vanwege deze heerlijke beelden…

Suzanne Schulting is er even op uit geweest in het lekkere weer en laat dat ook wel blijken op haar Instagram pagina. Met een strak zwart topje aan trekt ze de aandacht van alle mannelijke volgers. Op een picknicktafel zit ze te chillen in de warme zon met dat zwarte topje en de lange broek zal ze het zelf vast ook net zo warm hebben als alle fans die de foto’s bekijken! Neem daarom zelf ook snel een kijkje hieronder of bekijk hier zelf even alle foto’s die Suzanne heeft geplaatst.

Suzanne Schulting Topje

Schaatscarrière van Suzanne Schulting

Suzanne Schulting zal vanaf het nieuwe seizoen aan de slag gaan bij het team van Jumbo. Nu Jutta Leerdam daar weg is gegaan, kwam er natuurlijk een plek vrij en die heeft zij snel gepakt. Het team Jumbo zal zich nu ook iets meer richten op de shorttrack kant van de sport. 2023 zat in ieder geval niet mee met de schaatsster. Ze was oververmoeid en bleek “het broertje van Pfeiffer” te hebben. Toen ze daar zo goed als hersteld van was, kreeg ze op een training een schaats in haar rug. Suzanne liep hierdoor wel wat verwondingen op, maar kon nog wel meedoen met het WK. Ook al was ze hier helaas niet in haar topvorm. In haar voorlaatste afstand op dit WK gleed ze ook nog de boarding in. Hierbij brak ze haar enkel en moest er geopereerd worden. Dit was weer een flinke tegenslag voor de topschaatsster. Ze is inmiddels al weken aan het herstellen en zal aan het begin van aankomend seizoen wel fit moeten zijn.

Meer zien van Suzanne Schulting?

Wil jij nou veel meer zien van brunette Suzanne Schulting? Neem dan zeker een kijkje op haar Instagrampagina! Ze plaatst hier mooie foto’s in haar strakke schaatspak. Maar ook updates over haar blessure en leuke kiekjes van haar vakanties. Naast dit alles kunnen er ook nog wat privébeelden voorbij komen die erg interessant zijn! Het is het zeker waard om even te checken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.