Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!

Suzanne Schulting is op de terugweg naar het schaatsen. Ze had eerder dit jaar haar enkel gebroken in Rotterdam in de finale van de 1.000 meter op het WK shorttrack. Zo’n 7/8 weken na de operatie geeft de sportster aan dat ze eindelijk weer zonder gips en rollator kan lopen. Nu is ze weer flink in de sportschool bezig om zichzelf en haar enkel weer sterker te maken. Hier geeft ze ons ook een mooi beeld van op Instagram. Ze wilt graag deze zomer weer op het ijs staan, maar het is nog niet zeker of dat gaat lukken.

Klik hier voor de beelden van haar hersteloefening en hier voor de mooie beelden vanaf onder!

Suzanne Schulting mank

De schaatscarrière van Suzanne Schulting

Suzanne Schulting is nog meer in het nieuws geweest dan alleen door haar blessure. Ze heeft namelijk de overstap gemaakt naar het team Jumbo. Hier gaat Jutta Leerdam net weg. Suzanne is niet gehaald als vervanging van Jutta, want dit was al eerder rond en Jumbo had bekend gemaakt dat ze teamgenoten konden worden. Suzanne wil nu ze bij Jumbo zit ook misschien focussen op langebaanschaatsen. Shorttrack blijft haar prioriteit maar ze wilt op de Olympische Winterspelen in 2026 op zich wel op de langebaan staan. De topschaatsster denkt zelf dat ze dan ook beter wordt als shorttrackster.

Bekijk hier nog een video van haar training in aanloop naar de zomer!

Meer zien van Suzanne Schulting

Wil je nou alles op de voet volgen van Suzanne Schulting? Neem dan een kijkje op haar Instagrampagina! Ze plaatst hier constant updates over haar herstel en nog meer. Privékiekjes of mooie vakantiefoto’s zullen zeker voorbij komen. Het is het in ieder geval zeker waard om even een kijkje te nemen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Pien Hersman probeert nieuw standje uit met handen op de rug (foto!)

Pien Hersman wilt een keer wat anders proberen. Dus traint ze een nieuw standje met haar handen vast op haar rug.

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!