Suzanne Schulting laat haar geweldige kanonnen zien in flinterdun broekje (video)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Suzanne Schulting is hard aan het trainen en laat ons haar geweldige kanonnen zien in een flinterdun broekje!

Schaatsster Suzanne Schulting is weer hard op weg om op het ijs te staan. Ze is al erg lang aan het revalideren en kan sinds kort pas weer op twee benen staan. Dit alles komt doordat Suzanne zo’n tien weken geleden haar enkel heeft gebroken tijdens een finale wedstrijd, terwijl ze vol op koers lag voor goud. Natuurlijk is dit een enorme domper voor haar geweest, maar dit stopt haar niet. De topschaatsster wilt deze zomer weer volop meedoen voor de prijzen. Vandaar dat we een mooie video hebben gekregen waar Suzanne hard aan het trainen is. Ze laat haar geweldige kanonnen zien in een flinterdun broekje.

Klik hier om de video zelf te bekijken!

Suzanne Schulting traint hard

De veelbesproken schaatscarrière van Suzanne Schulting

Suzanne Schulting is de afgelopen tijd weleens in het nieuws geweest, maar niet alleen door haar blessure. Het gaat over een transfer. Ze heeft namelijk de overstap gemaakt naar Jumbo, het team dat Jutta Leerdam net heeft verlaten. Suzanne is niet gehaald als vervanging van Jutta, want ze had al eerder het contract getekend en Jumbo gaf aan dat ze teamgenoten konden worden. Suzanne wil nu ook eventueel langebaanschaatsen gaan oefenen, want dat leek haar ook wel leuk. Shorttrack blijft haar prioriteit maar ze wilt op de Olympische Winterspelen in 2026 op zich wel op de langebaan staan, om daar nog meer medailles mee te pakken. De topschaatsster denkt zelf dat dat ook een pluspunt kan zijn als shorttrackster.

Meer zien van Suzanne Schulting

Wil je nou meer zien van Suzanne Schulting en volgen hoe ze nog aan het herstellen is van haar gebroken enkel? Neem dan een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst ze verschillende filmpjes van haar revalidatie, maar ook leuke foto’s van haar vakanties en dagjes weg. Het is het zeker waard om een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.