Suzanne Schulting is Sportvrouw van het Jaar

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting Sportvrouw van het Jaar

Shorttrackster met fabelachtige bilpartij zag er ook het mooiste uit op gala-avond!

Alsof het jaar van Suzanne Schulting nog niet top genoeg was! De shorttrackster won historisch goud op de Spelen, kreeg van FHM de ‘mooiste billen van Nederland‘-prijs, en mag zich nu ook ‘Sportvrouw van het Jaar’ noemen!

Suzanne ontving de award op het sportgala van de NOS. We zagen haar eerder op de avond al stralen op de rode loper in haar schitterende jurk met ‘open rug’. Niet alleen de beste, maar ook de mooiste vrouw van de avond dus! Oké, een eervolle vermelding voor presentatrice Dione ‘Dutch Mountains‘ de Graaff en haar galajurk is ook wel op z’n plaats.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!