Suzanne Schulting heeft schitterend nieuws voor mannelijke fans

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting is na haar zware tegenvaller in het WK-allround weer terug in Nederland en ze mag gelijk aan tafel. En wel een hele speciale en publieke tafel. Na afloop is er meer goed nieuws.

Suzanne Schulting is te vinden bij Vandaag Inside. Een programma waar het allemaal draait om de actualiteit en voetbal. En voor deze ene keer dan Suzanne. Want zij was een hot topic toen ze helemaal niks won op het WK allround in Canada. Natuurlijk was dit niet haar schuld, maar toch wordt ze nu door de drie heren op het matje geroepen. Waarom is er geen resultaat behaald en hoe gaat het na de ziekte en opsluiting van Suzanne? Dit en meer is allemaal het onderwerp van gesprek bij VI. Suzanne heeft het allemaal overleefd en komt zelfs graag terug bij de heren. Dat doet ze natuurlijk ook een beetje voor haar mannelijke fans. Binnenkort zien we haar dus wederom tussen René van der Gijp en Johan Derksen bij VI.

Suzanne Schulting blijft maar komen

Dit is zeker niet de eerste keer voor Suzanne bij Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp aan tafel. Maar ze lijkt er geen genoeg van te krijgen. Natuurlijk is na een eenzame opsluiting in een verlaten hotel in Canada alle gezelschap welkom. Zelfs van deze drie. Zoals altijd maken de mannen van VI het erg oncomfortabel voor de gasten met allerlei schunnige opmerkingen en grappen. Vooral René gaat los, maar Johan kan er ook wat van. IJzeren Suzanne behoudt echter haar stalen gezicht. Ze kan, zoals een goede gast, gewoon mee lachen. De grappen gaan onder andere over haar geboorteplaats, vader en haar passie: shorttrack. Maar de schaatsster weert zich goed tussen de heren. Nadat ze het programma heeft overleefd wordt ze beloond. En haar fans ook!

Suzanne bij deze opnieuw uitgenodigd

Lang hoeft ze niet te wachten om opnieuw uitgenodigd te worden in de studio. Iedereen lijkt nog steeds fan van de super schaatsster. Geen wonder, want ze zit er warmpjes bij met alle medailles uit China. Dat er een aantal ontbreken uit Canada mag de pret niet drukken. De mooie verschijning van de ijskoningin helpt uiteraard ook goed mee. De ruime meerderheid van de mannelijke kijkers bij het programma ziet haar graag nog een keer verschijnen. Suzanne op je scherm scheelt weer een lange zoektocht op Instagram. En het deleten van je browser historie.

Schaatsster heeft gezond verstand en goed karakter

De jonge Suzanne blijkt erg wijs en vol opmerkingen te zitten. Meestal zijn de gasten aan tafel in vergelijking met bijvoorbeeld Johan of René erg stil, maar de spreekbuis Suzanne heeft van alles te bespreken. Ze blijkt Johan zelfs al goed te kennen uit haar jeugd. De twee praten gemakkelijk en met René kan iedereen wel overweg. Zit hier een vaste rol in voor de schaatsster? Nu ze voor enige tijd vrij heeft van de baan en corona heeft overleefd lijkt de baan vrij voor haar om vaker aan te sluiten bij de mannen.

Praatgrage Suzanne te veel voor VI

Het is niet erg duidelijk wat haar toekomstplannen allemaal inhouden, maar door de gesprekken aan tafel bij VI weten we dat Suzanne genoeg goede ’tv-kwaliteit’ bezit om ook hier carrière in te maken. Kwaliteiten als humor, een grote mond en natuurlijk een mooi koppie. Iedereen is benieuwd wat ze gaat doen, maar Suzanne zelf wil vast eerst nog wat rust en daarna, zoals ieder jaar, staat er weer een schaatsevenement voor de deur. Af en toe aan tafel aanschuiven kan dus, maar de hele tijd bij het oude gezelschap zitten praten? Daar is de 24-jarige shorttracker toch echt te jong voor. En te sportief. En stiekem ook te leuk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!