Suzanne Schulting buigt diep voorover en zet haar troeven flink onder druk (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Suzanne Schulting is nog steeds vol bezig met revalideren. Elke dag kan ze haar lijf weer een stukje beter bewegen. Deze video laat zien dat diep voorover buigen prima gaat!

Suzanne Schulting is weer erg hard aan het werk voor aankomend seizoen. Dit hebben we al meerdere keren gezien de afgelopen weken. Dit moet ook wel, want door haar blessure die ze had liep ze toch eventjes achter. Dus wat harder trainen en je bent hopelijk zo weer op je niveau. Deze training was Suzanne lekker ver voorover aan het buigen. Hierdoor zijn haar troeven erg onder druk gezet en goed zichtbaar voor de fans. Het is een soort schaatsbeweging die ze aan het doen is, maar dan nog lager en zwaarder. Op deze manier zorgt ze ervoor dat ze nóg stabieler wordt!

Bekijk hier deel 1 en hier deel 2 van de video’s!

Suzanne Schulting fotootje

De schaatscarrière van Suzanne Schulting

Suzanne Schulting is niet alleen in het nieuws geweest door haar blessure. Ze heeft namelijk de overstap gemaakt naar het team Jumbo. Waar Jutta Leerdam net weggaat. Suzanne is niet gehaald als vervanging van Jutta zeiden ze, want dit was al eerder rond en Jumbo had bekend gemaakt dat ze teamgenoten konden worden. Suzanne wil nu ze bij Jumbo zit ook misschien focussen op langebaanschaatsen. Shorttrack blijft haar prioriteit, maar ze wilt op de Olympische Winterspelen in 2026 op zich wel op de langebaan staan. De topschaatsster denkt zelf dat ze dan ook beter wordt als shorttrackster. We zijn erg benieuwd hoe het zal gaan na haar blessure.

Bekijk hier nog een leuke video waar Suzanne aan het chillen is aan het zwembad na de training!

Meer zien van Suzanne Schulting

Wil je nou alles op de voet volgen van Suzanne Schulting? Neem dan een kijkje op haar Instagrampagina! Ze plaatst hier constant updates over haar herstel en nog meer. Privékiekjes of mooie vakantiefoto’s zullen zeker voorbij komen. Het is het in ieder geval zeker waard om even een kijkje te nemen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.