Suzanne Schulting berijdt zwarte jongen zonder handen in hoog tempo (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Suzanne Schulting gaat helemaal los. Ze laat wat kunstjes zien zonder handen, terwijl ze op een zwarte jongen zit!

Schaatsster Suzanne Schulting laat zien wat ze in huis feest. Ze berijdt namelijk een zwarte jongen op hoog tempo. Dit doet ze ook nog eens zonder handen. We weten dat je als schaatsster wel een beetje handig moet zijn, maar dit kunstje zullen niet veel mensen haar na doen. Ze rijdt namelijk op een zwarte fiets, zonder handen. Ze filmt dit ook nog eens, wat het extra moeilijk maakt. Toch lijkt Suzanne er geen moeite mee te hebben. Ze zal wel een ervaren rijdster zijn!

Wil jij het moment van Suzanne zelf zien? Bekijk de video dan snel door hier te klikken!

Suzanne Schulting berijdt ook andere zwarte jongen

Naast deze zwarte jongen, rijdt Suzanne ook nog een andere tweede zwarte jongen! En dat is geen kleintje. Deze zwarte jongen houdt ervan om enorm gas te geven. Suzanne is nog maar net in het bezit van dit racemonster. Het is een prachtige zwarte Porsche. Ze is, helemaal terecht, erg trots op haar auto. Wie wil er nou geen ritje maken in zo’n geweldige auto. Bekijk de auto van Suzanne hieronder!

Suzanne Schulting auto porsche

Meer zien van Suzanne Schulting doe je op Instagram

Kan jij geen genoegen krijgen van de schaatsster? Bekijk meer door hier te klikken! Neem dan zeker even rustig de tijd om haar pagina te bekijken. Suzanne deelt als professioneel schaatsster veel beelden van haar trainingen. Hier houden haar mannelijke volgers wel van, want ze heeft natuurlijke mooie vromen in deze sportkleding. Daarnaast deelt ze natuurlijk ook beelden van haar beste prestaties. Ook deelt ze de mooiste foto’s van zichzelf, die kunnen natuurlijk niet missen, want Suzanne is een prachtige vrouw. Ook geeft ze je zo nu en dan nog eens een kijkje in haar privéleven. Het is dus zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...