Suzan van Freek is ook zonder wederhelft leuk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zou Suzan Stortelder, de helft van het muzikale duo Suzan en Freek, het ook solo kunnen? Zonder haar vriend valt er genoeg leuks te zien en horen!

Suzan en Freek groeiden uit van coverduo en kampvuurzangers tot nationale topartiesten. Allemaal dankzij een filmpje op Youtube dat via The Chainsmokers viraal ging. Een soort perfecte storm in een perfecte storm dus. Inmiddels genieten Suzan Stortelder en haar collega/vaste vriend Freek van hun absolute sterrenstatus in Nederland. Dat het heel goed anders had kunnen lopen snappen ze allebei. Maar of ze het zonder elkaar hadden kunnen maken? Dan zouden we Suzan de meeste kans gegeven hebben!

Lees ook: Foto: Lisa Vol van OG3NE laat benen zien

Suzan Stortelder mooi op de foto

Ja, hun muziek is zoet en ja, het is allemaal redelijk braaf. Toch is er iets rondom dit duo waar een enorme groep muziekliefhebbers wild van worden. Als je het aan ons vraagt ligt het aan Suzan! Op deze foto’s zie je waarom!

Online optreden Suzan en Freek

Toen live optredens in de ban gingen hadden Suzan en Freek net een enorme rits aan concerten in hun agenda staan. Deze moesten allemaal afgezegd worden. Hoewel ze het online optreden niet zo groots aanpakten als hun collega’s bleven Suzan Stortelder en haar vriend Freek bezig. Ze verhuisden naar een grotere woning, en sleutelden intussen ook aan hun nieuwe album, waarvan het nummer Goud de hitlijsten al beklom. Inmiddels is het optreden voorzichtig aan weer begonnen. Zo zagen we Suzan en Freek al bij diverse talkshows langskomen en gaven ze als ambassadeurs van de vrijheid een reeks online optredens voor de gratis livestreams rondom Bevrijdingsdag, samen met o.a. Davina Michelle.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...