Suzan van Freek is ook zonder wederhelft leuk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zou Suzan Stortelder, de helft van het muzikale duo Suzan en Freek, het ook solo kunnen? Zonder haar vriend valt er genoeg leuks te zien en horen!

Suzan en Freek groeiden uit van coverduo en kampvuurzangers tot nationale topartiesten. Allemaal dankzij een filmpje op Youtube dat via The Chainsmokers viraal ging. Een soort perfecte storm in een perfecte storm dus. Inmiddels genieten Suzan Stortelder en haar collega/vaste vriend Freek van hun absolute sterrenstatus in Nederland. Dat het heel goed anders had kunnen lopen snappen ze allebei. Maar of ze het zonder elkaar hadden kunnen maken? Dan zouden we Suzan de meeste kans gegeven hebben!

Lees ook: Foto: Lisa Vol van OG3NE laat benen zien

Suzan Stortelder mooi op de foto

Ja, hun muziek is zoet en ja, het is allemaal redelijk braaf. Toch is er iets rondom dit duo waar een enorme groep muziekliefhebbers wild van worden. Als je het aan ons vraagt ligt het aan Suzan! Op deze foto’s zie je waarom!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Suzan & Freek (@suzanenfreek)

Online optreden Suzan en Freek

Toen live optredens in de ban gingen hadden Suzan en Freek net een enorme rits aan concerten in hun agenda staan. Deze moesten allemaal afgezegd worden. Hoewel ze het online optreden niet zo groots aanpakten als hun collega’s bleven Suzan Stortelder en haar vriend Freek bezig. Ze verhuisden naar een grotere woning, en sleutelden intussen ook aan hun nieuwe album, waarvan het nummer Goud de hitlijsten al beklom. Inmiddels is het optreden voorzichtig aan weer begonnen. Zo zagen we Suzan en Freek al bij diverse talkshows langskomen en gaven ze als ambassadeurs van de vrijheid een reeks online optredens voor de gratis livestreams rondom Bevrijdingsdag, samen met o.a. Davina Michelle.

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam puilt aan onderkant uit haar topje

De knappe schaatsster Jutta Leerdam verwent volgers gigantisch met foto van haar op vakantie. Ze draagt een super strak topje waar haar trofeeën uit dreigen te vallen. 

Video:GTST-actrice Bertrie Wierenga gaat los op draaiend apparaat

De knappe actrice Bertrie Wierenga, die je misschien wel kent van GTST, gaat flink tekeer op een draaiende machine.

Foto: Irene Schouten laat zich zonder schaatspak zien tijdens zonnige vakantie

De prachtige schaatsster Irene Schouten heeft de schaatsbaan ingeruild voor een zonnige vakantie. En daarvan deelt ze graag de foto's.