Supernuttige Black Friday deals

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ook in Nederland regent het aanbiedingen op de drukste shoppingdag van het jaar. In al die keuzestress bieden wij soelaas met een aantal heel handige deals!

Draagbare hondenpotenreiniger

TellSell stem: komt jouw hond ook altijd met vieze poten terug van een wandeling? Liggen jullie doekjes te ver weg van de voordeur? Heb je geld teveel om uit te geven aan nutteloze troep? Koop dan deze draagbare hondenpotenreiniger!


Jouw hond steekt zonder twijfel braaf zijn poot in dit apparaat dat aan de binnenkant ‘ribbed for your pleasure’ is. Het is ook veel te veel moeite om een doekje te pakken of je hond niet door de modder te laten lopen. Nu maar hopen dat je hond nooit Star Wars heeft gezien, want daar deed het ons aan denken.

Rollie Eggmaster

Dacht je dat alle manieren van eieren bereiden al waren uitgevonden? Nee, hoor. Zie de Rollie Eggmaster. Ook wel de beste domste gadget ooit genoemd. Deze ‘fleshlight’ kookt je eieren horizontaal in een plastic schacht. Hoe werkt het? Breek een ei in de mond van de buis, wacht een paar minuten of een half uur en de Rollie spuwt een ‘heerlijke’ staaf aan ei uit. Lekker om aan je ontbijtje toe te voegen. Is het geniaal of het bewijs dat God ons verlaten heeft? Beslis het zelf voor maar 15,76 euro!

via Gfycat

Slipje met open kruis

Draag jij ook je ondergoed zo lang dat de gaten erin vallen? Dan hebben we goed nieuws voor je. Dat maakt je namelijk niet nalatig, maar modieus. Want bij Bol.com verkopen ze slipjes met de gaten er al in. Op strategische plekken ook nog. Voor ‘onmiddellijke beschikbaarheid’ volgens de beschrijving. We vinden het ook een heel goed cadeau voor als je een vriendin hebt die te lui is om haar onderbroek te laten zakken als ze naar de wc gaat. Je moet er wel snel bij zijn, want de slipjes zijn bijna uitverkocht!

100-pak condooms

De Kruidvat heeft de slipjesaanbieding van bol.com ook gezien en springt er meteen op in met een valuepack van 100 condooms voor maar 17,99 euro. Zo kan je lekker de twee deals combineren. Gelukkig heeft het product ook 5 sterren gekregen op de website van Kruidvat. Echter moeten we toegeven dat dit 100-pak bij ons in de kast heel lang gaat volhouden.

Laatste nieuws

Video: Hulpeloze Leontine Borsato aan riem meegetrokken

Leontine Borsato is sinds haar breuk met Marco Borsato een vrije vrouw. Niemand die bepaalt waar ze gaat en staat; dat doet ze nu lekker zelf! Toch laat deze knappe dame zich voor één keertje meesleuren. Aan een riem nota bene...

Sensi Lowe verleidt volgers met duizelingwekkende foto van haar troeven

Sensi Lowe laat haar volgers graag meedenken met hoe ze over straat gaat. Om de volgers extra te motiveren, plaatst ze er altijd heerlijke foto's bij!

Foto: Emma Wortelboer omzeilt Instagram-regels met ondeugende foto

Riskante foto's zijn we intussen wel gewend van de mooie Emma Wortelboer, maar met deze foto balanceert ze écht op het randje van de Instagram-voorschriften...

Gerelateerde berichten