Stylist Roos Reedijk keert terug in nieuw seizoen Kopen Zonder Kijken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het vierde seizoen van Kopen Zonder Kijken gaat op maandag 30 augustus van start. Ook interieurstyliste Roos Reedijk zal dit nieuwe seizoen weer te zien zijn in het hoog scorende woonprogramma.

In Kopen Zonder Kijken laten koppels de crew van het programma en presentator Martijn Krabbé, een huis voor hen kopen. Pas nadat de koopovereenkomst getekend is zien ze het huis. Het programma viel de afgelopen seizoenen goed in de smaak en heeft hoge kijkcijfers gescoord. 1,3 miljoen mensen keken naar de eerste uitzending van seizoen 3. Een veelbesproken onderwerp onder de kijkers van Kopen Zonder Kijken is stylist Roos Reedijk. Ook zij is terug te zien in het gloednieuwe seizoen. RTL laat weten dat ook in dit seizoen van Kopen Zonder Kijken een aantal deelnemers niet blij zijn met hun nieuwe optrekje. Dit jaar werd het de makers een stukje moeilijker gemaakt door de woningnood.

Lees ook: Dumpert-ster Sylvana IJsselmuiden zit in Expeditie Robinson!

Roos Reedijk valt op in Kopen Zonder Kijken

Roos Reedijk helpt de deelnemers van Kopen Zonder Kijken met het inrichten van hun nieuwe huis. Met een laag budget gaat ze over het nieuwe interieur van de stellen. De interieurstyliste is een gespreksonderwerp op zich geworden en de meningen over Roos zijn verdeeld. Zo viel ze in het derde seizoen van Kopen Zonder Kijken op door een grote roze zonnebril te dragen. Vooral op haar stem reageerde veel kijkers, velen vonden die irritant. Maar van het commentaar op social media trekt Roos zich niet veel aan. In een interview voor LINDA geeft ze aan dat er altijd mensen zijn die je niet leuk vinden. Ook laat ze weten dat ze genoeg ervaring heeft om te weten waar ze staat. “Ik weet zelf ook wel dat ik een gekke stem heb en dat ik maffe kleding draag. Maar ik focus me liever op de positiviteit die het allemaal teweeg brengt.”

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien.