Strip-Bingo redt oudjes van de eenzaamheid

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In het gemiddelde verzorgingstehuis bestaan de ‘spannende’ activiteiten uit niet meer dan een potje Rummikuppen, een middagje breien of het meezingen met nostalgische muziekjes. In Frankrijk pakken ze het echter toch nét even anders aan dan in het ‘preutse’ Nederland. De oudjes daar hadden het hélemaal gehad met al die stoffige spelletjesavonden, waarna de directie besloot om een heuse stripact in te huren. En ja, de dames op leeftijd hebben zo hard gefeest, dat de steunkousen massaal door de lucht vlogen.

Strip-Bingo

Na het enorme succes van deze stripact bij de oudjes in Frankrijk, mogen ze in Nederland natuurlijk niet achterblijven. Een keer wat anders dan een potje Rummikuppen lijkt dan ook zeker geen overbodige luxe. Nu zijn we ervan op de hoogte dat elke vrijdagavond een stripact inhuren waarschijnlijk niet geheel in het bejaardenbudget valt. Daarom kwamen we met een low-budget oplossing, die onze oudjes wél elke vrijdagavond kan vermaken: strip-bingo.

Strip-bingo is feitelijk gezien de bingoversie van strip-poker. Je weet wel, dat spel dat sommigen van ons wel eens hebben gespeeld na een avondje gruwelijk hard zuipen. Het enige verschil is echter dat je met strip-bingo een kledingstuk uittrekt bij elk overeenkomend woord. Ja ja, we weten dat ‘normale’ Bingo normaal gesproken met cijfers gespeeld wordt. Wij gebruiken echter woorden. Wat voor een woorden? Jaaaa, moet jij eens even opletten!

Pornhub-Bingo

Oké, de bovenstaande titel heeft het verrassende element ietwat om zeep geholpen, maar ach. De woorden die gebruikt worden met Strip-Bingo komen natuurlijk niet zomaar ergens vandaan. Het zijn dé populairste zoektermen van Pornhub in 2019. Welke dat zijn? We kunnen verklappen dat de woorden ‘l*****n’, ‘MILF’, ‘big a*s’, ‘massage’ en ‘big t**s’ zeker niet zullen ontbreken.

Hét gezelschapsspel van het jaar

Het kan niet anders dan dat strip-bingo dé nieuwe doorbraak op het gebied van gezelschapsspellen wordt. Dit spel bestaat ten slotte uit een pareltje van een win-win situatie. Het lievelingsspelletje onder de 65+’ers wordt namelijk gecombineerd met een guilty pleasure van velen. Bovendien hebben de meeste oudjes gemiddeld zo’n 5 lagen kleding aan, waardoor het spel tot in de late uurtjes door kan gaan.

Zullen de bejaardenblousjes ons binnenkort om de oren vliegen? Wij hopen van wel. Nee, niet omdat we een granny-fetish hebben. Echt niet. Nee, dit lijkt ons de uitgelezen kans om onze lieve oudjes een leuke oude dag te bezorgen!

Laatste nieuws

Foto: Marco Borsato probeerde deze knappe dame te chanteren bij The Voice

Marco Borsato is net vrijgesproken van een aangifte tegen hem voor zijn gedrag bij The Voice. Lang kan hij echter niet van zijn rust genieten, want de volgende dame die hij op smerige wijze zou hebben misleid heeft zich gemeld..

Marijn Kuipers geeft geeft uitleg bij rood achterwerk met heerlijke video

De prachtige Marijn Kuipers heeft een nieuwe video online gezet waar haar volgers natuurlijk enorm van smullen. 

Video: Hélène Hendriks laat intiem lichaamsdeel aan Merel Ek zien

Tijdens de HLF8 uitzending haalt Hélène Hendriks uit het niets een intiem lichaamsdeel te voorschijn en vraagt ze aan Merel EK om er even nauwkeurig naar te kijken!