Strip-Bingo redt oudjes van de eenzaamheid

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In het gemiddelde verzorgingstehuis bestaan de ‘spannende’ activiteiten uit niet meer dan een potje Rummikuppen, een middagje breien of het meezingen met nostalgische muziekjes. In Frankrijk pakken ze het echter toch nét even anders aan dan in het ‘preutse’ Nederland. De oudjes daar hadden het hélemaal gehad met al die stoffige spelletjesavonden, waarna de directie besloot om een heuse stripact in te huren. En ja, de dames op leeftijd hebben zo hard gefeest, dat de steunkousen massaal door de lucht vlogen.

Strip-Bingo

Na het enorme succes van deze stripact bij de oudjes in Frankrijk, mogen ze in Nederland natuurlijk niet achterblijven. Een keer wat anders dan een potje Rummikuppen lijkt dan ook zeker geen overbodige luxe. Nu zijn we ervan op de hoogte dat elke vrijdagavond een stripact inhuren waarschijnlijk niet geheel in het bejaardenbudget valt. Daarom kwamen we met een low-budget oplossing, die onze oudjes wél elke vrijdagavond kan vermaken: strip-bingo.

Strip-bingo is feitelijk gezien de bingoversie van strip-poker. Je weet wel, dat spel dat sommigen van ons wel eens hebben gespeeld na een avondje gruwelijk hard zuipen. Het enige verschil is echter dat je met strip-bingo een kledingstuk uittrekt bij elk overeenkomend woord. Ja ja, we weten dat ‘normale’ Bingo normaal gesproken met cijfers gespeeld wordt. Wij gebruiken echter woorden. Wat voor een woorden? Jaaaa, moet jij eens even opletten!

Pornhub-Bingo

Oké, de bovenstaande titel heeft het verrassende element ietwat om zeep geholpen, maar ach. De woorden die gebruikt worden met Strip-Bingo komen natuurlijk niet zomaar ergens vandaan. Het zijn dé populairste zoektermen van Pornhub in 2019. Welke dat zijn? We kunnen verklappen dat de woorden ‘l*****n’, ‘MILF’, ‘big a*s’, ‘massage’ en ‘big t**s’ zeker niet zullen ontbreken.

Hét gezelschapsspel van het jaar

Het kan niet anders dan dat strip-bingo dé nieuwe doorbraak op het gebied van gezelschapsspellen wordt. Dit spel bestaat ten slotte uit een pareltje van een win-win situatie. Het lievelingsspelletje onder de 65+’ers wordt namelijk gecombineerd met een guilty pleasure van velen. Bovendien hebben de meeste oudjes gemiddeld zo’n 5 lagen kleding aan, waardoor het spel tot in de late uurtjes door kan gaan.

Zullen de bejaardenblousjes ons binnenkort om de oren vliegen? Wij hopen van wel. Nee, niet omdat we een granny-fetish hebben. Echt niet. Nee, dit lijkt ons de uitgelezen kans om onze lieve oudjes een leuke oude dag te bezorgen!

Laatste nieuws

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

Foto: Maan de Steenwinkel heeft het zwaar op bloedheet strand

Maan de Steenwinkel heeft het enorm zwaar in de hitte. De altijd levenslustige Maan wil niet ‘gewoon een beetje leven’, maar moet het vanwege de verzengende hitte deze keer houden bij slechts een ‘beetje leven’.

Gerelateerde berichten