Stoute Fresia Cousiño Arias bevoelt andere vrouw op bijzondere plekken (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Fresia Cousiño Arias raakt een andere vrouw aan op een onverwachte, maar ook bijzondere plek. Fresia is toch niet zo lief als ze eruit ziet!

Presentatrice en verslaggeefster Fresia Cousiño Arias blijkt toch wel nog onverwachte dingen te doen, en vind het natuurlijk hartstikke grappig allemaal. Ze deelt namelijk op haar instagramkanaal foto’s van waar ze precies een andere vrouw aanraakt!

Fresia Cousiño Arias voelt op deze plek van een andere vrouw

Onze mooie presentatrice Fresia Cousiño Arias weet wel hoe ze het naar haar zin kan hebben wanneer het wat stiller is, of wanneer ze het saai begint te krijgen. Ze is namelijk met een van haar goede vriendinnen, Ilja Grammer, samen naar een festival. Daar zien we dat Fresia Ilja aanraakt op haar shirt. Daardoor kijkt Ilja naar beneden en dan gaat ze ervoor! Ze gaat snel omhoog tegen haar gezicht aan en krijgt zo enorm grappige foto’s van Ilja die verwarrend erbij zit! Hierdoor gaat onze presentatrice helemaal stuk. Ze heeft de post ook een leuke titel gegeven; ”Ilja Grammer plagen deel 273.” De titel past zeker goed bij wat er gebeurt en nu weet iedereen ook gelijk dat Fresia wel vaker dit soort grapjes uithaalt. Gelukkig moet Ilja ook lachen om het moment en is ze het nog niet zat van Fresia!

Klik hier om zelf de post te bekijken!

Meer zien van Fresia Cousiño Arias kan op Instagram

Wil je nou nog meer zien van de presentatrice en verslaggeefster Fresia Cousiño Arias? Dan moet je haar Instagram pagina eventjes snel bekijken. Daar vind je nog veel meer leuke video’s en foto’s over haar dagelijkse leven, programma’s waaraan ze meedoet zoals het Perfecte Plaatje en kan je natuurlijk de leuke kijkjes vanuit haar carrière bekijken. Het is het dus zeker waard om even te bekijken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Brian Brobbey ging vlak voor EK helemaal los met Shirley Cramer (Ex on the Beach) op geheim feestje (foto!)

Brain Brobbey was samen met Shirley Cramer (Realityster en oud deelneemster Ex on the beach) gespot op een luxe feestje in Amsterdam. Shirley hield het niet bepaald droog daar!

Juultje Tieleman houdt hoofd scheef en toont haar enorme wolkenkrabbers (foto!)

Juultje Tieleman houdt haar hoofd scheef terwijl ze haar enorme wolkenkrabbers toont aan haar volgers!

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.