Stijn Fransen doet mee aan Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Stijn Fransen Expeditie Robinson

Een favoriet aanwijzen wordt dit jaar niet moeilijk!

Elk jaar is het weer spannend: heeft het ‘zin’ om aandachtig naar het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson te kijken? Het programma zelf is best leuk, maar het wordt natuurlijk véél leuker als er af en toe een mooi bekend mokkel in beeld komt!

Dit jaar is een groot deel van de deelnemers ‘onbekend’: gewone Nederlanders die een selectiewedstrijd gewonnen hebben. De lijst BN’ers is daardoor iets kleiner, en de lijst mooie vrouwen dus ook. Vooralsnog (er moeten nog enkele kandidaten aangekondigd worden) hebben we genoeg aan één naam: die van Stijn Fransen! Wie haar in GTST gezien heeft weet dat Stijn, die ook op hoog niveau danst, absoluut topfit is. Hopelijk houdt ze het lang uit op dat eiland!

Laatste nieuws

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Foto: Marieke Elsinga ritst jurkje open voor de camera

Marieke Elsinga is weer aanwezig in de studio van Qmusic! Al is dit wel een hele rare plek om je jurkje open te ritsen..

Foto: Mikky Kiemeney treitert Frenkie de Jong met nietsverhullend topje

Mikky Kiemeney was lekker shoppen met vriend Frenkie de Jong! Ze liet een fonkelnieuw kledingstuk zien waar menig man het warm van zou krijgen. Frenkie had er opvallend weinig interesse in...

Gerelateerde berichten