Stijn Fransen doet mee aan Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Stijn Fransen Expeditie Robinson

Een favoriet aanwijzen wordt dit jaar niet moeilijk!

Elk jaar is het weer spannend: heeft het ‘zin’ om aandachtig naar het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson te kijken? Het programma zelf is best leuk, maar het wordt natuurlijk véél leuker als er af en toe een mooi bekend mokkel in beeld komt!

Dit jaar is een groot deel van de deelnemers ‘onbekend’: gewone Nederlanders die een selectiewedstrijd gewonnen hebben. De lijst BN’ers is daardoor iets kleiner, en de lijst mooie vrouwen dus ook. Vooralsnog (er moeten nog enkele kandidaten aangekondigd worden) hebben we genoeg aan één naam: die van Stijn Fransen! Wie haar in GTST gezien heeft weet dat Stijn, die ook op hoog niveau danst, absoluut topfit is. Hopelijk houdt ze het lang uit op dat eiland!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...