Stefania Liberakakis is nog steeds verreweg onze mooiste Songfestival deelnemer ooit (video’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Als je het Eurovisie Songfestival in 2021 niet gezien hebt, heb je zeker iets gemist. Stefania is wel de mooiste Nederlander ooit op het Songfestival…

In 2021 deed er een hele mooie Grieks-Nederlandse meid mee met het Eurovisie Songfestival, genaamd Stefania Liberakakis. Het rare is dat zij niet uitkwam voor Nederland, maar voor Griekenland. Ze eindigde op de 10e plek met 170 punten. Oorspronkelijk zou ze in 2020 meedoen, maar deze editie werd uitgesteld door Corona. Griekenland koos er het jaar erna weer voor om haar te nomineren. Door de jaren heen zijn er veel Nederlandse dames die mee hebben gedaan, maar nog nooit waren ze zo mooi. Gaat dit ooit nog overtroffen worden of niet? Dit jaar in ieder geval niet, aangezien Joost Klein het klusje moet gaan klaren voor ‘ons’. Toch verlangen we soms stiekem terug naar 2021. Gelukkig zien we Stefania tegenwoordig regelmatig langskomen op de Nederlandse tv!

Stefania Balkon

Wat doet Stefania Liberakakis nu?

Stefania Liberakakis heeft na het Songfestival wel een naam gemaakt voor haarzelf. Ze brengt nog steeds nieuwe muziek uit. Haar laatste nummer is wel uitgebracht in 2023, dus misschien komt er binnenkort iets nieuws. Naast muziek doet ze ook mee aan films. Als actrice en als stemactrice. Ook is ze bijvoorbeeld presentatrice geweest bij het Junior Songfestival in 2022 en bij veel programma’s aanwezig geweest als gast. Zo heeft ze het ook opgenomen tegen Hila Noorzai in Heel Holland Bakt.

Meer zien van Stefania Liberakakis?

Wil je nou meer zien van de knappe Stefania Liberakakis? Dat kan op haar Instagrampagina! Hier plaatst ze regelmatig foto’s of video’s van leuke momenten die ze mee heeft gemaakt. Maar ook mooie kiekjes van haar vakanties naar bijvoorbeeld Londen en Disneyland. Zeker even de moeite waard om het te checken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!

Schaatssters Joy Beune, Pien Hersman, Robin Groot en Michelle de Jong poseren op strand in zomerse outfitjes (foto’s!)

Schaatssters Joy, Pien, Robin en Michelle laten zien waarom ze de mooiste schaatssters van Nederland zijn.