Staatssecretaris Gunay Uslu verrast iedereen met optreden op Televizier-gala: ‘Wow, wat een vrouw’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Staatssecretaris Gunay Uslu is één van de grote verassingen van het Gouden Televizier-Ring Gala dit jaar. Zo verbluft de brunette iedereen met haar optreden.

Staatssecretaris Gunay Uslu verbaast iedereen met geweldig optreden

Het is altijd even afwachten wie de gelukkige zijn die de awards van het Gouden Televizier-Ring Gala mogen uitreiken. Zo is het natuurlijk belangrijk om het iemand te laten doen die zelf ook iets te maken heeft in de showbizz of op een andere manier belangrijk is in ons land. Vaak zijn het bijvoorbeeld zangers of zangeressen, maar dit keer kozen de makers van het Televizier-Ring Gala voor leuke vernieuwende gezichten. Zo mocht Femke Bol de Televizier-Ring uitreiken en voor de beste acteur of actrice ging de eer naar staatssecretaris Gunay Uslu. Zo is het natuurlijk erg passend om de staatssecretaris van Cultuur & Media te betrekken bij een grote prijs binnen dit vakgebied. De knappe staatssecretaris Gunay Uslu gaf een mooi woordje en reikte vervolgens de prijs uit aan Bertrie Wieringa. De actrice zag duidelijk niet aankomen dat ze de Ring zou winnen, maar had gelukkig wel een speech op papier voorbereid. Bertrie vond het duidelijk erg spannend, maar gaf een liefdevolle speech. Zo is Bertrie Wieringa te kennen van de populaire serie Goede Tijden Slechte Tijden en van The Passion.

Wie is staatssecretaris Gunay Uslu precies?

Nu krijgt staatssecretaris van Cultuur & Media Gunay Uslu veel lof over haar optreden bij het Gouden Televizier-Ring Gala. Veel mensen kenden deze vrouw misschien nog niet zo goed, en zijn nieuwsgierig geworden. Zo is Gunay een hele knappe verschijning die er nog erg jong uit ziet om in de vijftig te zijn. De functie van staatssecretaris van Cultuur & Media betrad Gunay een jaar geleden. De brunette is van Turkse afkomst en heeft samen met haar man een dochter en zoon. Ook heeft Gunay vele studies op haar naam staan, ze is dus zeker een slimme vrouw. Verder staat Gunay Uslu als lijstduwer op de verkiezingslijst van partij D66.
Lees ook: Atlete Femke Bol roept vragen op met strak galajurkje: ‘Prachtig lijf, toch een buikje?’

Staatssecretaris Gunay Uslu krijgt lovende reacties

Het is iedereen duidelijk opgevallen wat voor een bijzondere vrouw staatssecretaris Gunay Uslu eigenlijk is. Zo kwamen er naar haar optreden bij het Gouden Televizier-Ring Gala veel lovende reacties over haar naar voren. Hieronder staan er een aantal uitgelicht. Zo wordt er gezegd dat ze een prachtige uitstraling heeft en een stijlvolle vrouw is. Gunay Uslu heeft haar naam duidelijk verder op de kaart gezet door mee te doen aan deze uitreiking.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle. 

Spannendste tv-strijd ooit is eindelijk losgebarsten: De Slimste Mens is in groot gevaar

Zelden was het zó close tussen twee zéér goed bekeken tv-programma's. Toch moeten de makers van de Slimste Mens zich zorgen gaan maken...