Sportieve Yolanthe Cabau verleidt volgers met zwoele video

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau laat zich graag van haar sportieve kant zien. Toch weet ze met haar video’s en foto’s steeds weer te verrassen. Dat doet ze ook nu weer!

Het lijkt ontzettend goed te gaan met CABAU, het sportmerk van Yolanthe Cabau. Ze post elke dag foto’s en filmpjes van haar voedsel, kleding en workoutregime. Op een gegeven moment heb je alles toch wel verteld, als fitfluencer? Yolanthe niet! Die heeft elke keer weer een niet te missen video voor je in petto!

Yolanthe Cabau strak in sportieve video

Onlangs deelde Yolanthe Cabau de sportvideo. Op deze video is te zien hoe de presentatrice lekker haar workout aan het doen is. De ene keer liggend, de andere keer zittend. In ieder geval ziet deze zweterige workout er alles behalve makkelijk uit. En zo te zien, heeft Yolanthe zelf ook stiekem een beetje moeilijk met deze toch wel zware workout. Het lijkt erop dat de actrice zich met deze workout echt vooral op buikspieren aan het focussen is, want deze oefeningen doet ze allemaal liggend. Met een strak yogabroekje en een strak topje is Yolanthe helemaal klaar om te gaan zweten. Of je het allemaal wil nadoen mag je natuurlijk zelf weten, maar dat is wél wat de actrice wilt bereiken met deze video, want ze geeft als voice-over uitleg bij de moves. Stiekem is dit allemaal promo voor haar CABAU-app, die ze zelf in de video ook nog aanprijst. Wel een goede manier van promotie, zo’n video..

Lees ook: Video: Yolanthe Cabau tilt beentjes op tijdens heerlijke workout

Yolanthe Cabau gaat voor roze outfit

Onlangs plaatse Yolanthe Cabau een heel opvallende foto op Instagram. Op deze foto was te zien hoe de actrice in een volledig roze outfit aan kwam zetten. Ze plaatst de foto op Instagram en weet hiermee haar volgers goed te verleiden. Onder de foto zet ze allemaal roze smileys. Yolanthe voelde een roze sfeertje en besloot zich dan ook goed te kleden op die sfeer! Door middel van een strak rokje en strak roze shirtje, weet de actrice al haar volgers voor d’r te winnen. Ook neemt Yolanthe verschillende poses aan. Eerst zien we haar zwoel wegkijken van de camera, wat niemand beter kan dan onze Yolanthe zelf. Daarna laat ze ook nog een foto zien waar ze op een muurtje zit, met een verleidelijke blik richting de camera..

Lees ook: Foto: Zonnebadende Yolanthe Cabau zit met teentjes in de zee

Yolanthe Cabau beleeft wilde avond met ‘Lady Squad’

Onlangs deelde Yolanthe Cabau een opvallende foto via Instagram. Het ging dit keer niet om één foto, maar om meerdere. Via deze Instagram-post was namelijk te zien hoe de actrice samen met haar bloedmooie vriendinnen een wilde avond beleefde op het altijd mooie Ibiza. Ze noemt haar groepje de ‘Lady Squad’. Op de foto poseren de dames met z’n vieren en iedereen lijkt zich helemaal klaar te hebben gemaakt om een avondje los te gaan. Met of zonder mannen, dat is aan hun. Yolanthe had zelf ook haar mooiste outfit uit de kast getrokken. Een mooie strakke spijkerbroek met daarboven een witte blouse met open voorkant. De dames hadden deze girls night echt even nodig!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!