Speelse Davina Michelle laat je naar binnen gluren (video)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Davina Michelle heeft een nieuwe video online gezet en haar volgers smullen daar natuurlijk meteen enorm van. Kijk maar mee!

Davina Michelle, de populaire Nederlandse zangeres, heeft onlangs een speelse video gedeeld waarin ze haar volgers een kijkje geeft in haar nieuwe outfit. Gekleed in een prachtig nieuw jasje, besluit ze haar volgers te trakteren op een kleine modeshow door een rondje te draaien voor de camera. Zie de video hier!

Davina Michelle verrast volgers

De mooie zangeres had een nieuw jasje dat ze wel even moest showen aan haar publiek. Ze draaide een rondje en liet met verschillende foto’s zichzelf van haar beste kant zien. De mooie zangeres liet het daar natuurlijk niet bij. Ze ging vervolgens nog even helemaal los op video. In de mooie video die Davina met haar volgers deelt, blijkt dat ze iets meer onder het jasje laat zien dan aanvankelijk de bedoeling was. De zangeres lijkt echter vol zelfvertrouwen te staan en lijkt zich weinig aan te trekken van het kleine mode-ongelukje.

Davina Michelle lacht terwijl ze zichzelf laat zien

Met haar charme weet Davina Michelle de situatie onder controle te houden. Ze lacht een beetje speels naar de camera en geeft haar volgers weer iets moois om van te genieten. De video, die inmiddels veel bekeken en gedeeld is, laat maar weer goed zien waarom zoveel mensen Davina Michelle helemaal geweldig vinden. De look staat Davina natuurlijk ook echt geweldig en de zangeres kan niet wachten om meer van dit soort mooie outfits te dragen. Daar verheugt ze zich nu al op. En haar fans doen dat natuurlijk ook.

Meer zien van Davina Michelle kan op Instagram

Wil je nou nog meer zien van Davina Michelle? Dan moet je even naar Instagram gaan. Daar staan nog veel meer mooie plaatjes van de zangeres.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.

Maan de Steenwinkel schudt met haar achterste in leren pakje (video!)

Maan de Steenwinkel is weer terug van weggeweest. Niet alleen heeft ze nieuwe muziek, maar ook een hele nieuwe look!