Spaarrente 0%: wat nu met je geld?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het zal je vast niet zijn ontgaan: ABN-AMRO die de spaarrente verlaagt naar een historisch dieptepunt, zijnde 0%. Dat andere banken zullen volgen is volgens kenners dan ook een niet meer dan logisch gevolg. En ja, dat zette ons aan tot wat hersenkrakend denkwerk over wat we nu beter met onze zuurverdiende girale flappen kunnen doen. 

Aangezien velen van ons, in tegenstelling tot de onderstaande GIF-meneer, niet in het geld zwemmen, is een beetje rente verdienen op je geld geen overbodige luxe. Nu was de rente natuurlijk al een tijdje dramatisch laag, maar de 0% grens werd tot nu toe nog niet bereikt. Nog even en we mogen de banken betalen om ons geld ‘alsjeblieft’ aan te nemen. En ja, om Rob Geus maar even te quoten: ”Daar worden we niet vrolijk van”. Dus, zo behulpzaam als we zijn, bedachten we een aantal lucratieve investeringsideetjes voor je.

 

Bikini-Business

Alternatieve optie nummero uno is een zogeheten win-win situatie. Waarom? Twee woorden: bikini’s en geld. Wij kwamen er deze week namelijk achter dat de bikini-business booming is. Het is dan ook een ‘logisch’ gevolg van het groeiende aantal (wannabe)-influencers te noemen. Want ja, eerlijk is eerlijk: twee keer in dezelfde bikini gefotografeerd worden is natuurlijk uit den boze. Neem bijvoorbeeld Anna Nooshin. Deze Iraanse schone lijkt meer badkostuums te bezitten dan het aantal keren dat een 14-jarige puber per dag aan denkt. En ja, aangezien Anna (nr. 1 Influencer van Nederland) een voorbeeld voor vele volgers is, lijkt dit ons een kansje van de buitencategorie.

Beuren met Britneys bloemen

Zoals we je al eerder wisten te vertellen, is zangbabe Britney Spears tegenwoordig helemaal into schilderen. Nee, we praten geen poep, het is echt zo. Britney Spears beschildert tegenwoordig het witte doek, in plaats van dat ze er zelf op te zien is. En ja, aangezien deze vrouw zelf een kunstwerkje is, kunnen we niet anders dan ervan uitgaan dat het werk dat van haar hand afkomstig is dat ook is. Een aanname die het investeren in de droom van Britney overigens zeer lucratief maakt. Wellicht is de blondine zelfs zó blij dat je er nog een beloning op na houdt? Ja, die service krijg je niet bij de bank.

Buy some

De laatste optie is er een voor de echte wereldverbeteraars onder ons. Een optie die we in het leven hebben geroepen om de vrouwmensen onder ons ook een keer tegemoet te komen: poezen. Het schijnt namelijk dat de aanschaf van ‘poezen’ erg populair is onder mensen met geld. Dus wie zijn wij om deze optie niet mee te nemen? Er tenslotte nog een huis in Katwijk waar 58 poezen uit gered moeten worden. Dus, waar wachten we nog op? Grab die en geef ze een goed thuis!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatsster Robin Groot deelt heerlijk hapje met vriendin Pien Hersman

Robin Groot en Pien Hersman hebben een bijzondere band. Dat merk je wel uit de foto's van de twee schaatssters.

Video: Kelly Piquet laat Max Verstappen links liggen voor andere liefde

Kelly Piquet verlaat Max Verstappen vlak voor eerste raceweekend en dat doet ze voor déze andere liefde van haar...

Foto: Heeft Songfestival-deelnemer Joost Klein een vriendin?

Joost Klein gaat als een speer. Sinds bekend is dat hij Nederland gaat vertegenwoordigen bij het Songfestival is er één vraag die iedereen bezig houdt.