Sophie Hermans (VVD) laat zich zien in sportpakje: zo zag je de nieuwe Vice-Premier nog nooit!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Hermans zien we vaak in formele outfits langskomen, maar ze blijkt zich ook graag te laten zien in sportoutfits. Zo maakt ze graag een selfie tijdens haar avonturen in het wild.

VVD-lid Sophie Hermans is onze vicepremier. Daar blijft het echter niet bij. Tijdens de beëdiging van het nieuwe kabinet werd zij beëdigd als eerste minister van Klimaat en Groene Groei. Een mooie uitdaging voor haar en volgens velen is Sophie de geschikte persoon voor deze functie.

Sophie Hermans doet volgers verbazen met foto’s in avontuurlijke sportpakjes

Ook politici hebben zo hun hobby’s en interesses, alleen kom je hier als burger nauwelijks achter. De meeste politici houden dit voor hunzelf en zullen er niet veel over delen. Dit geldt niet voor Sophie Hermans. De knappe politica is namelijk erg sportief. Ze loopt regelmatig hard en is daarnaast ook zeker in voor een halve marathon. Haar avonturen deelt ze graag met haar volgers. Wanneer Sophie een rondje heeft gelopen maakt ze een selfie, is ze natuurlijk ook tevreden op haar prestaties. Naast hardlopen vindt Sophie het ook aangenaam om te wielrennen. Zo fietst ze ook wel eens flinke afstanden in de Zwitserse bergen.

Sophie Hermans loopt halve marathon in knap tijdsbestek

De onderstaande foto is gemaakt tijdens de halve marathon van Egmond. Een enorm knappe prestatie van Sophie. In de comments vraagt zwemmer Maarten van der Weijden naar haar tijd. Ze antwoord met ”Dat durf ik tegen jou natuurlijk bijna niet te zeggen. Maar 2 uur en 6 minuten!”. Dit komt neer op ongeveer op een snelheid van 10 km/u. Een puike prestatie van de knappe minister!

Meer zien van Sophie Hermans kan op Instagram

De bloedmooie politica deelt relatief veel plaatjes van haar zelf, vergeleken met haar collega’s. Naast een hoop werk gerelateerde content, kun je ook wat informele kiekjes verwachten. Aarzel dus vooral niet om haar Instagram even af te struinen. Je kunt haar op Instagram vinden onder de naam @sophietmhermans.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle. 

Spannendste tv-strijd ooit is eindelijk losgebarsten: De Slimste Mens is in groot gevaar

Zelden was het zó close tussen twee zéér goed bekeken tv-programma's. Toch moeten de makers van de Slimste Mens zich zorgen gaan maken...