Sophie Bouquet wordt stiekem gefilmd met prachtige jongedame

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Bouquet is samen met een prachtige jongedame bezig met een fotoshoot, wanneer ze stiekem wordt gefilmd…

De knappe brunette heeft een kledingstijl waar de meeste mannen niks op tegen hebben. Ook bij deze fotoshoot heeft Sophie Bouquet weer een spannend kort topje aan. Dit had de actrice – die de meeste mensen kennen van Goede tijden, Slechte tijden –  aangedaan voor de fotoshoot die ze aan het houden was. Zonder het door te hebben wordt ze tijdens de fotoshoot ook gefilmd. Aan Sophie haar sociale media te zien is dit spannend kort topje niets nieuws voor haar, maar stiekem gefilmd worden wel.

 

Sophie Bouquet houdt van foto’s

De meeste kennen Sophie Bouquet van haar optredens in de tv-show Goede tijden, Slechte tijden. In GTST speelt Sophie de rol van Merel Verduyn. Sophie laat zich op sociale media vaak van een kant zien die je op tv vaak niet te zien krijgt. Sinds haar dagelijkse optredens bij GTST is haar bekendheid dan ook flink gestegen. De knappe brunette die we kennen als een lief persoon heeft inmiddels ruim 25 duizend volgers op Instagram.  Op sociale media laat Sophie Bouquet een kant van haar zien die we niet eerder zagen. De volgers hoor je in ieder geval niet klagen over de andere kant van de knappe brunette.
Sophie houdt van alle kleuren

Op haar sociale media deelt ze regelmatig foto’s. De knappe brunette is blijkbaar alleen niet zo fan van haar eigen haar kleur. Wie Sophie Bouquet op sociale media volgt is het misschien opgevallen dat Sophie regelmatig haar haar verft. Ze heeft nu al de kleuren zwart, roze en paars gehad. Wie weet gaat Sophie binnenkort wel voor alle kleuren van de regenboog. Uiteindelijk maakt de haar kleur niet uit, want Sophie Bouquet blijft een genot voor je ogen.

Sophie Bouquet haar carrière zit in een stijgende lijn

De pas 20-jarige Sophie Bouquet speelde sinds haar 13e kleine rollen in series of films. Toen ze 16 jaar was brak ze echt door met haar rol bij GTST. Dagelijks kijken honderdduizenden mensen naar deze serie. Het is dan ook niet raar dat sinds Sophie de rol van Merel Verduyn speelt haar carrière een stijgende lijn maakt. Sophie speelt nu dan ook de hoofdrol in de NPO serie verborgen verhalen. 

Naast actrice is Sophie nu ook model geworden. Ze heeft namelijk ook al is op de cover gestaan van het magazine Goji. Of Sophie nu bezig is met modellen werk weten we niet. Het is in ieder geval wel duidelijk dat ze weer bezig is met een fotoshoot voor wie of wat is nog maar de vraag. Het enige wat we wel weten is dat niet alleen haar volgers zien dat Sophie Bouquet een beeldschone jongedame is!

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!