Sophie Bouquet houdt waardevol bezit vast op indrukwekkende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ze is ook altijd een prachtig plaatje om te zien. Sophie Bouquet zorgt met haar charme en schoonheid voor een glimlach op ieders mond. De acteur van o.a. GTST heeft weer een nieuwe post gepubliceerd op Instagram waar je alleen maar van kan genieten. Wat deze post precies inhoudt en waarom het de moeite waard is ontdek in dit artikel.

Kort geleden schreven wij ook al over het Goede Tijden, Slechte Tijden-optreden van Sophie (a.k.a. Merel Verduyn). Op Texel is ze vooral druk met de opnames van het nieuwe seizoen en die opnames vergen veel tijd. Waar Sophie in de opnames en het programma wat rebels is en vaak degene is die voor bijzondere momenten zorgt, is ze in het echt wat terughoudender. Toch zien we op verschillende, indrukwekkende foto’s dat ze ook in het echt een rebelse kant heeft. Deze kant komt prachtig naar voren in de nieuwe foto die ze op Instagram heeft gepost.

Lees ook: Foto: Sophie Bouquet ontpopt zich tijdens GTST-vakantie tot wonderschone actrice

Sophie Bouquet is het meest waardevol

De nieuwe post van Sophie heeft naast aantrekkingskracht ook een hele bijzondere reden. Ze is namelijk een samenwerking aangegaan met de eigenaresse van ‘Zenmeisje’. Een jonge onderneemster die de beheerder is van de mineralenshop Zenmeisje.nl. Hier kunnen geïnteresseerden edelstenen, mineralen of kristallen kopen in allerlei kleuren, soorten en maten. Sophie heeft hierbij zelf haar eigen (waarschijnlijk betaalde) post gedaan over de kristallen. Hierbij geeft Sophie een waardebon van maar liefst 100 euro weg! Op de foto’s is verder te zien dat Sophie verschillende kristallen in haar handen heeft en deze tentoonstelt voor een ieder om te zien. Zowel kleine als grote kristallen zijn te bewonderen en ze zijn gefotografeerd met of zonder Sophie. Een unieke samenwerking die twee waardevolle creaties met elkaar samenbrengt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophie Bouquet (@sophiebouquet_)

Gedetailleerde foto met veel elementen

Op de foto hierboven zijn verder ook veel andere elementen te zien. Als we verder kijken dan het prachtige gezicht van Sophie, zien we veel aparte beelden en spullen staan die ook opvallen. Daarnaast hangen er een heleboel verschillende medailles om haar boekenkast heen. Zou ze deze medailles gekregen hebben voor het acteren in GTST? Of zitten er nog andere talenten in Sophie waar wij niks van af weten? Het zijn zo veel medailles dat wij bijna moeten concluderen dat ze in dat talent erg goed is. Het kan ook zijn dat dit medailles zijn voor het A-, B- of C-afzwemmen. Het blijft natuurlijk speculeren.

GTST is in volle gang

GTST is nog steeds te zien op TV en dat zorgt voor leuke fragmenten. Wij besparen je de inhoudelijke informatie omtrent het programma, wij adviseren om het zelf te gaan kijken op maandag tot en met donderdag. Wel zien we op het Instagram-account van GTST zelf leuke fragmenten langskomen. Zo genieten wij van de plaatjes die de acteurs delen tussen de sets door en de grappige momenten die daar aan te pas zijn gegaan. Zo hopen wij dat de toekomst ons nog veel goeds van Goede Tijden, Slechte Tijden zal meebrengen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst)

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Knappe zangeres Mell (Melanie Jonk) pakt Beste Zangers-kijker helemaal in

Zangeres Melanie Jonk is zit bij de nieuwste lichting van deelnemers voor Beste Zangers. Deze knappe dame is nog niet héél bekend, maar daar brengt ze met dit soort foto's eigenhandig verandering in!

Foto: Zangeres Elize puilt volledig uit haar razend strakke topje

Zangeres Elize heeft wel vaker verleidelijke outfits aan, maar het pakje wat ze nu heeft aangetrokken is echt heel bijzonder. 

Foto: Marieke Elsinga laat zich diep in haar shirtje kijken op zonnig terras

Marieke Elsinga heeft even besloten om zich nergens meer zorgen om te maken en te gaan genieten van het warme zonnetje.