Sonic gefixt. Nu de rest nog

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In mei dit jaar presenteerde Paramount Pictures de trailer van de nieuwe Sonic-film. Dat is op zich geen nieuws. Maar wat ze met de geliefde Sonic the Hedgehog hadden gedaan, wel. Want, iew:

Supersonisch slecht

Sonic was langer, menselijker en had een vol gebit om één of andere reden. Men was begrijpelijkerwijs niet te spreken over de nieuwe Sonic en maakte massaal de film online belachelijk. De bazen bij de filmmaatschappij krabden zich op de bol, hielden een paar vergaderingen, ontsloegen een paar onschuldige conciërges en sommeerden de al overwerkte fx-artiesten even het ontwerp om te gooien. Sonic werd aangepast en gisteren opnieuw gepresenteerd aan het publiek. De blauwe egel is weer een blauwe egel en niet Gargamels koortsdroom.

Maar dit betekent dat er geluisterd werd naar de wens het publiek. De macht van het volk! Democratie is niet dood. Het leeft! Alleen als het om minieme veranderingen gaat in een cynische verfilming van een populair personage uit de jaren ’90, maar goed. Blijkbaar kan een film met gemak (en geld) terug de productie in om problemen op te lossen. De rest van de film zal echter ruk blijven. Toch doet hoop leven, want er mag genoeg gefixt worden in de wereld.

Gekloot met katten

De Sonic-film was namelijk niet de enige met een trailer die de nodige hoon opleverde. We waren er nog niet van bekomen, of in juli werd de trailer voor Cats gepresenteerd. De legendarische Broadway musical krijgt een verfilming en daar moet je een lading CGI tegenaan gooien natuurlijk. Het resultaat: bizarre hybride katmenswezens. Dit mag ook wel terug naar de werkbank. We hebben die beelden een half jaar later nog steeds niet uit ons hoofd gekregen.

Emma Johnson

Als we dan toch bezig zijn, mag de Brexit terug naar de tekentafel? We verbeteren het ontwerp van Boris Johnson naar Emma Watson. Steeds als hij in beeld komt, plakken we Hermelien ervoor. Misschien nemen we dan wél de moeite die c*********k te volgen. Of Maarten van Rossems hoofd vervangen door die van Puck Moonen. En mag de kou van de afgelopen dagen ook gefixt worden? Even terug de productie in, een nulletje erbij fotoshoppen en klaar! Helaas is dit wensdenken. Het werkt het niet zo in de echte wereld. Je kan namelijk een drol oppoetsen, het blijft een drol.

Laatste nieuws

Hoe is het nu met actrice Georgina Verbaan?

Iedereen was vroeger helemaal verliefd op Georgina Verbaan. De knappe brunette stal ieders hart. Maar wat doet Georgina nu allemaal?

Foto: Het rokje van Jada Borsato glijdt zo van haar heupen af

Jada Borsato heeft een prachtige nieuwe foto gedeeld met haar volgers en die smullen daar natuurlijk enorm van.

Foto: Oranjezomer-presentatrice Hélène Hendriks bedankt kijker met haar tong

De aantrekkelijke presentatrice Hélène Hendriks bedankt het publiek van Vandaag Inside met een heerlijke tong-foto.