Sociale Schoonheden met o.a. Nikkie Plessen en Britt Dekker

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hoewel Instagrammen of influencen niet echt een maandag tot vrijdag, negen tot vijf-baan is, merken we op maandag altijd een flinke boost in activiteit op onze persoonlijke feed. Vrouwen als Nochtli, Nikkie Plessen, Britt Dekker en Sterre van Woudenberg beginnen hun ‘werkweek’ ook op de socials gewoon lekker ouderwets op maandag.

Nochtli doet buikspier-workout

Fitgirl Nochtli Peralta Alvarez zette haar ultieme ab-workout op Instagram. Lekker muziekje, snelle instructies en heerlijke beelden. Die houten ondergrond ziet er wel pijnlijk uit. Harde ondergrond, harde buikspieren? Nochtli zal het vast weten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @nochtlii op

Nikkie Plessen laat achterwerk zien

Bij Nikkie Plessen is er een item uit haar shop in de sale. Een t-shirt ofzo. In de tussentijd is iedereen in de shop op zoek naar die strakke broek die ze aanheeft! Dit exemplaar steelt namelijk de show op deze foto’s.

Lees ook: ‘Fotomodel’ Nikkie Plessen gaat ontzettend lekker

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door NIKKIE (Nikkie Plessen) (@nikkie_official) op

Sterre van Woudenberg doet Nikkie na

Sterre van Woudenberg, actrice van beroep, verkoopt ook iets. Bij haar is het kledingstuk in de spotlights echter wél het item dat gekocht moet worden. Het gaat om een spijkerbroek. Los van onderen, retestrak van boven. Wel even naar links swipen om ‘m te zien.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door SVW (@sterrevanwoudenberg) op

Britt Dekker is eeuwig paardenmeisje

Britt Dekker heeft iets te vieren! Het blonde paardenmeisje staat namelijk op Netflix. Haar eigen paardenfilm Whitestar, die ergens in oktober uitkwam, is vanaf nu op de streamingdienst te zien. Daar hoort dit geposeerde paardenplaatje bij. Hé, Sterre van Woudenberg heeft ook een rolletje in de film!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Britt Dekker (@brittdekker92) op

Laatste nieuws

Foto: Yvonne Coldeweijer zet zichzelf in spotlight met superstrak shirtje

Yvonne Coldeweijer heeft weer eens iets gepost, maar deze keer niet over een bekend persoon. Nee, deze keer zet ze zichzelf in de schijnwerpers.

Video: Maan de Steenwinkel doet lekker dansje in nieuwe clip ‘Naar de Maan’

Maan danst er lekker wild op los. Dat moet ook wel, want ze wil van haar nieuwste videoclip wel een hit maken natuurlijk!

Foto: Chantal Janzen wordt in achterkant geknepen

Chantal Janzen deelde onlangs hét geheim voor een betere look. Al kwamen hier wel wat complicaties bij kijken..

Gerelateerde berichten