Sociale Schoonheden met o.a. Nikkie Plessen en Britt Dekker

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hoewel Instagrammen of influencen niet echt een maandag tot vrijdag, negen tot vijf-baan is, merken we op maandag altijd een flinke boost in activiteit op onze persoonlijke feed. Vrouwen als Nochtli, Nikkie Plessen, Britt Dekker en Sterre van Woudenberg beginnen hun ‘werkweek’ ook op de socials gewoon lekker ouderwets op maandag.

Nochtli doet buikspier-workout

Fitgirl Nochtli Peralta Alvarez zette haar ultieme ab-workout op Instagram. Lekker muziekje, snelle instructies en heerlijke beelden. Die houten ondergrond ziet er wel pijnlijk uit. Harde ondergrond, harde buikspieren? Nochtli zal het vast weten.

Nikkie Plessen laat achterwerk zien

Bij Nikkie Plessen is er een item uit haar shop in de sale. Een t-shirt ofzo. In de tussentijd is iedereen in de shop op zoek naar die strakke broek die ze aanheeft! Dit exemplaar steelt namelijk de show op deze foto’s.

Lees ook: ‘Fotomodel’ Nikkie Plessen gaat ontzettend lekker

Sterre van Woudenberg doet Nikkie na

Sterre van Woudenberg, actrice van beroep, verkoopt ook iets. Bij haar is het kledingstuk in de spotlights echter wél het item dat gekocht moet worden. Het gaat om een spijkerbroek. Los van onderen, retestrak van boven. Wel even naar links swipen om ‘m te zien.

Britt Dekker is eeuwig paardenmeisje

Britt Dekker heeft iets te vieren! Het blonde paardenmeisje staat namelijk op Netflix. Haar eigen paardenfilm Whitestar, die ergens in oktober uitkwam, is vanaf nu op de streamingdienst te zien. Daar hoort dit geposeerde paardenplaatje bij. Hé, Sterre van Woudenberg heeft ook een rolletje in de film!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.