Sociale Schoonheden met o.a. Mikky Kiemeney en Monica Geuze

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heb jij je zondagse glimlach nog op je gezicht staan? Of heeft die inmiddels plaatsgemaakt voor de maandagse grimas? Mikky Kiemeney had een vrolijk einde van haar weekend in thuisstad Barcelona, Abbey Hoes chillde in het gras, Monica Geuze zocht de bootjes op en Sanne Vloet banjerde door de woestijn in deze editie van Sociale Schoonheden!

Mikky Kiemeney

Ondanks dat Mikkie Kiemeney met mondkapje op stap moet in Barcelona, heeft ze een lekkere zondag. Daar hoort een zondagse glimlach bij. De vriendin van Frenkie de Jong straalt als geen ander!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MIKKY. (@mikkykiemeney) op

Monica Geuze

Ook Monica Geuze had een tophumeur dit weekend. De influencer en vlogster zat op een luxe bootje in een jachthaven. Hoewel hij niet in beeld staat, weten we zeker dat er ergens een glaasje bubbels in de buurt stond!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze) op

Sanne Vloet

Sanne Vloet woont in de States, in de grote stad. De afgelopen dagen vloog ze uit, richting woestijn. Even lekker uitwaaien. Wel goed smeren Sanne!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sanne Vloet (@sannevloet) op

Abbey Hoes

Abbey Hoes doet waar veel hooikoortspatiënten alleen maar van kunnen dromen deze tijd van het jaar: lekker door het gras rollen. Het ‘meisje met hond’ ziet er op deze foto echter wel uit alsof ze een gigantische niesbui probeert tegen te houden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ABBEY HOES 🤍 (@abbeyhoes) op

Laatste nieuws

Foto: Yvonne Coldeweijer zet zichzelf in spotlight met superstrak shirtje

Yvonne Coldeweijer heeft weer eens iets gepost, maar deze keer niet over een bekend persoon. Nee, deze keer zet ze zichzelf in de schijnwerpers.

Video: Maan de Steenwinkel doet lekker dansje in nieuwe clip ‘Naar de Maan’

Maan danst er lekker wild op los. Dat moet ook wel, want ze wil van haar nieuwste videoclip wel een hit maken natuurlijk!

Foto: Chantal Janzen wordt in achterkant geknepen

Chantal Janzen deelde onlangs hét geheim voor een betere look. Al kwamen hier wel wat complicaties bij kijken..

Gerelateerde berichten