Sociale Schoonheden met o.a. Mikky Kiemeney en Monica Geuze

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heb jij je zondagse glimlach nog op je gezicht staan? Of heeft die inmiddels plaatsgemaakt voor de maandagse grimas? Mikky Kiemeney had een vrolijk einde van haar weekend in thuisstad Barcelona, Abbey Hoes chillde in het gras, Monica Geuze zocht de bootjes op en Sanne Vloet banjerde door de woestijn in deze editie van Sociale Schoonheden!

Mikky Kiemeney

Ondanks dat Mikkie Kiemeney met mondkapje op stap moet in Barcelona, heeft ze een lekkere zondag. Daar hoort een zondagse glimlach bij. De vriendin van Frenkie de Jong straalt als geen ander!

Monica Geuze

Ook Monica Geuze had een tophumeur dit weekend. De influencer en vlogster zat op een luxe bootje in een jachthaven. Hoewel hij niet in beeld staat, weten we zeker dat er ergens een glaasje bubbels in de buurt stond!

Sanne Vloet

Sanne Vloet woont in de States, in de grote stad. De afgelopen dagen vloog ze uit, richting woestijn. Even lekker uitwaaien. Wel goed smeren Sanne!

Abbey Hoes

Abbey Hoes doet waar veel hooikoortspatiënten alleen maar van kunnen dromen deze tijd van het jaar: lekker door het gras rollen. Het ‘meisje met hond’ ziet er op deze foto echter wel uit alsof ze een gigantische niesbui probeert tegen te houden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!