Sociale Schoonheden met Yolanthe Cabau, Sylvana IJsselmuiden & meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De meeste mannen zijn niet op zoek naar een poeslief vrouwtje. Er mag best wat pit in zitten! Kijk naar deze mooie social media-posts van Yolanthe Cabau, Sylvana IJsselmuiden en Maan de Steenwinkel, en je weet meteen hoe je zo’n vrouw kan herkennen!

Yolanthe Cabau

Yolanthe Cabau heeft tijdens haar huwelijk met Wesley Sneijder leren mikken. Of ze haar pijlen net zo strak de kruising in schiet als haar ex-man dat met ballen deed is niet bekend, maar deze dame wil je zeker niet boos maken!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Suzanne Schulting

Suzanne Schulting beleeft een vakantie vol gemengde gevoelens. Het is leuk daar op Ibiza, maar toch denkt ze veel aan haar pas overleden teamgenoot Lara van Ruijven. Sterkte daar, Suzanne!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Suzanne Schulting (@suzanneschulting) op

Sylvana IJsselmuiden

Sylvana IJsselmuiden houdt niet alleen van ronkende F1-auto’s. Haar hart gaat ook sneller kloppen van de moto-gp. Ze mocht zelf het circuit van Assen verkennen op dit gifgroene voertuig.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana) op

Maan de Steenwinkel

Ook Maan de Steenwinkel heeft graag een ijzeren ros tussen haar benen. Motormuis Maan lijkt iets te klein voor dit exemplaar, maar ze wil best even een rondje rijden!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st) op

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Gerelateerde berichten