Sociale Schoonheden met o.a. Sylvana IJsselmuiden en Lisa Vol

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heb jij je Instagramfeed een beetje in de gaten gehouden de afgelopen 24 uur? Nee? Dan komen deze Sociale Schoonheden als geroepen voor jou! Sylvana IJsselmuiden, Lisa Vol, Anouk Hoogendijk en Yvonne Coldeweijer willen je namelijk dolgraag iets van zichzelf laten zien!

Sylvana IJsselmuiden

het beste van twee werelden: schitterende auto, schitterende vrouw. Sylvana IJsselmuiden mocht voor het programma Day1 op stap met een hele dikke Audi RS6. Mogen wij ook mee voor een ritje?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana) op

Lisa Vol

Lisa Vol heeft er zin in! Het blonde OG3NE-lid bereidt zich voor op het tweede Home Isolation Concert dat zij en haar zussen dit weekend nog gaan geven. Zo te zien is ze er klaar voor!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lisa Vol (@lisaog3neofficial) op

Yvonne Coldeweijer

Yvonne Coldeweijer heeft iets te vieren. Het modemeisje heeft een huis gekocht! Ze blijft gewoon in Amsterdam wonen, maar vanaf nu dus in haar zelfbetaalde stulpje. Een rondleiding volgt nog…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Life of Yvonne (@lifeofyvonne) op

Anouk Hoogendijk

Geen paniek! Zwangere Anouk Hoogendijk lurkt hier niet aan een echte cocktail. De blonde ex-voetbalster heeft een heerlijke ‘mocktail’ zonder alcohol besteld in een hotelbar. Op een verstandige manier genieten kan ook!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk) op

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje.