Sociale Schoonheden met o.a. Sylvana IJsselmuiden en Lisa Vol

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heb jij je Instagramfeed een beetje in de gaten gehouden de afgelopen 24 uur? Nee? Dan komen deze Sociale Schoonheden als geroepen voor jou! Sylvana IJsselmuiden, Lisa Vol, Anouk Hoogendijk en Yvonne Coldeweijer willen je namelijk dolgraag iets van zichzelf laten zien!

Sylvana IJsselmuiden

het beste van twee werelden: schitterende auto, schitterende vrouw. Sylvana IJsselmuiden mocht voor het programma Day1 op stap met een hele dikke Audi RS6. Mogen wij ook mee voor een ritje?

Lisa Vol

Lisa Vol heeft er zin in! Het blonde OG3NE-lid bereidt zich voor op het tweede Home Isolation Concert dat zij en haar zussen dit weekend nog gaan geven. Zo te zien is ze er klaar voor!

Yvonne Coldeweijer

Yvonne Coldeweijer heeft iets te vieren. Het modemeisje heeft een huis gekocht! Ze blijft gewoon in Amsterdam wonen, maar vanaf nu dus in haar zelfbetaalde stulpje. Een rondleiding volgt nog…

Anouk Hoogendijk

Geen paniek! Zwangere Anouk Hoogendijk lurkt hier niet aan een echte cocktail. De blonde ex-voetbalster heeft een heerlijke ‘mocktail’ zonder alcohol besteld in een hotelbar. Op een verstandige manier genieten kan ook!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!