Sociale Schoonheden met o.a. Sylvana IJsselmuiden en Lisa Vol

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heb jij je Instagramfeed een beetje in de gaten gehouden de afgelopen 24 uur? Nee? Dan komen deze Sociale Schoonheden als geroepen voor jou! Sylvana IJsselmuiden, Lisa Vol, Anouk Hoogendijk en Yvonne Coldeweijer willen je namelijk dolgraag iets van zichzelf laten zien!

Sylvana IJsselmuiden

het beste van twee werelden: schitterende auto, schitterende vrouw. Sylvana IJsselmuiden mocht voor het programma Day1 op stap met een hele dikke Audi RS6. Mogen wij ook mee voor een ritje?

Lisa Vol

Lisa Vol heeft er zin in! Het blonde OG3NE-lid bereidt zich voor op het tweede Home Isolation Concert dat zij en haar zussen dit weekend nog gaan geven. Zo te zien is ze er klaar voor!

Yvonne Coldeweijer

Yvonne Coldeweijer heeft iets te vieren. Het modemeisje heeft een huis gekocht! Ze blijft gewoon in Amsterdam wonen, maar vanaf nu dus in haar zelfbetaalde stulpje. Een rondleiding volgt nog…

Anouk Hoogendijk

Geen paniek! Zwangere Anouk Hoogendijk lurkt hier niet aan een echte cocktail. De blonde ex-voetbalster heeft een heerlijke ‘mocktail’ zonder alcohol besteld in een hotelbar. Op een verstandige manier genieten kan ook!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Tina Nijkamp heeft vreselijk nieuws voor Chantal Janzen: “Afschuwelijk dieptepunt”

Chantal Janzen staat bekend als kijkcijferkanon, maar deze keer heeft ze het écht verknald. De cijfers liegen er niet om...

Foto: Memphis Depay ziet groen van ellende en zet zichzelf voor schut

Memphis Depay laat zich normaal gesproken alleen van zijn beste kant zien. Nu zet hij zichzelf juist voor schut!

Schaatsster Suzanne Schulting filmt eigen onderkant in loszittend sportbroekje (Foto’s!)

Suzanne Schulting verbaast haar fans met een heerlijk video van zichzelf in de sportschool. Ze filmt haar volledige onderkant en lijkt even te vergeten dat ze in een openbare sportschool is.