Sociale Schoonheden met o.a. Suzanne Schulting en Angela Groothuizen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vandaag in Sociale Schoonheden: Suzanne Schulting is lekker aan het chillen, Davina Michelle deelt nieuwe cover, Angela Groothuizen laat zien dat ze nog steeds een prachtvrouw is en Bibi Breijman viert feest.

Suzanne Schulting

We beginnen vandaag met shorttrackster Suzanne Schulting. Aangezien zo’n beetje elke sport op deze aardbol on hold is gezet, zien we heel wat minder leuke kiekjes voorbij komen van onze favoriete sportsters. Gelukkig weet Suzanne Schulting dat we haar niet al te lang kunnen missen en plaatste ze deze bankhangfoto online. Weer eens wat anders dan die strakke schaatspakjes.

Davina Michelle

Sinds de coronacrisis deelt Davina Michelle nóg meer zangfilmpjes online dan voorheen. Gelukkig maar, want we worden hier toch wel blij van!

Angela Groothuizen

We hebben het al een tijdje niet meer over haar gehad: Angela Groothuizen. Zonde eigenlijk, want het is een prachtvrouw. Dat laatste bewijst ze maar weer eens op de foto die Leco van Zadelhoff deelde op zijn Instagram.

Bibi Breijman

Bibi Breijman is eigenlijk pas vandaag jarig, maar vierde haar verjaardag dit weekend al met manlief Waylon. De voormalig Oh Oh, Cherso ster blaast vandaag 29 kaarsjes uit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.

Video: Rico Verhoeven krijgt flinke bak kritiek te verwerken na opvallende carrièreswitch

Rico Verhoeven lijkt een flinke carrière switch gemaakt te hebben. Wat vinden zijn fans hier van?