Sociale Schoonheden met o.a. Sophie Milzink en Sylvana IJsselmuiden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We hebben weer een selectie heerlijke Instagramposts voor je klaarstaan! Deze keer zien we waar Sophie Milzink haar carrière aan te danken heeft, wandelen we een stukje mee met Heleen van Royen en zitten we op de camping met Sylvana IJsselmuiden

Miljuschka Witzenhausen

Sylvana IJsselmuiden

Ook Sylvana IJsselmuiden brengt deze zomer tijd door met haar lievelingsvrouwen: haar zus en moeder. Samen zijn ze op de camping gaan zitten, zonder telefoons! Sylvana kondigt haar tijdelijke afwezigheid aan met deze foto op Instagram.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana) op

Heleen van Royen

Heleen van Royen is ook eventjes niet thuis. De schrijfster heeft de benenwagen gepakt! Deze foto schoot ze van zichzelf tijdens één van haar vroege ochtendwandelingen. Met de huidige temperaturen wil je inderdaad ver voor het middaguur weer veilig thuis onder de airco zitten!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Heleen van Royen (@heleenvanroyen) op

Sophie Milzink

Sophie Milzink gaat graag in gesprek met haar fans. Zelfs als deze fans met vreemde beweringen komen. Volgens deze persoon heeft Sophie Milzink haar carrière maar aan één (of eigenlijk twee) ding(en) te danken…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sophie Milzink (@sophiemilzink) op

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Gerelateerde berichten