Sociale Schoonheden met o.a. Puck Moonen en Yolanthe Cabau

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De temperaturen gaan omhoog, we komen langzaam ons huis weer wat vaker uit – en wat doen we dan? Puck Moonen, Yolanthe Cabau, Fien Vermeulen en Stephanie van Eer brengen je op ideeën. Rondje fietsen, familiebezoekje, terrasje, avondje uit? Ziet er aanlokkelijk uit allemaal!

Puck Moonen

Puck Moonen is nu écht bijna klaar met het renoveren van haar nieuwe huis. Wanneer de kwasten neer kunnen, kan Puck eindelijk weer op haar zadel springen. Ze mist het, zegt ze onder dit fotootje. Wij ook Puck, wij ook…

Yolanthe Cabau

Yolanthe Cabau werd herenigd met haar zusje Xelly Cabau. De vriendschappelijke zusterstrijd barstte meteen los. Het potje worstelen tussen de twee mondde uit in een warme omhelzing.

Stephanie van Eer

Stephanie van Eer kan toveren. Met één knip van haar vinger tovert ze zichzelf om tot een diva die klaar is voor een gala. ‘Ging het maar zo makkelijk’, droomt ze. Alle mannen met een vriendin of vrouw zijn het met haar eens…

Fien Vermeulen

Fien Vermeulen zit in een klein vakantiedipje. Ze zou dolgraag in Spanje zitten op dit moment, maar bevindt zich op een terras in Nederland. Toch maar een sangriaatje bestellen dan. Komt dat Spaanse gevoel toch een beetje dichtbij!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.