Sociale Schoonheden met o.a. Puck Moonen en Yolanthe Cabau

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De temperaturen gaan omhoog, we komen langzaam ons huis weer wat vaker uit – en wat doen we dan? Puck Moonen, Yolanthe Cabau, Fien Vermeulen en Stephanie van Eer brengen je op ideeën. Rondje fietsen, familiebezoekje, terrasje, avondje uit? Ziet er aanlokkelijk uit allemaal!

Puck Moonen

Puck Moonen is nu écht bijna klaar met het renoveren van haar nieuwe huis. Wanneer de kwasten neer kunnen, kan Puck eindelijk weer op haar zadel springen. Ze mist het, zegt ze onder dit fotootje. Wij ook Puck, wij ook…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Puck Moonen (@puckmoonen) op

Yolanthe Cabau

Yolanthe Cabau werd herenigd met haar zusje Xelly Cabau. De vriendschappelijke zusterstrijd barstte meteen los. Het potje worstelen tussen de twee mondde uit in een warme omhelzing.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Stephanie van Eer

Stephanie van Eer kan toveren. Met één knip van haar vinger tovert ze zichzelf om tot een diva die klaar is voor een gala. ‘Ging het maar zo makkelijk’, droomt ze. Alle mannen met een vriendin of vrouw zijn het met haar eens…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Stephanie van Eer (@stephanievaneer) op

Fien Vermeulen

Fien Vermeulen zit in een klein vakantiedipje. Ze zou dolgraag in Spanje zitten op dit moment, maar bevindt zich op een terras in Nederland. Toch maar een sangriaatje bestellen dan. Komt dat Spaanse gevoel toch een beetje dichtbij!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Fien Vermeulen (@fienvermeulen) op

Laatste nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.

Gerelateerde berichten