Sociale Schoonheden met o.a. Puck Moonen en Jackie Groenen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Deze Sociale Schoonheden hebben een topweekend achter de rug! Puck Moonen fietste helemaal naar Parijs, Jackie Groenen had een zomerse balkon-sessie, Lisa Vol vierde haar verjaardag in een hot tub, en Holly Mae Brood kondigde haar nieuwe film aan!

Puck Moonen

Puck Moonen was zó klaar met haar klusproject, dat ze op de fiets is gestapt om nooit (nou ja, in ieder geval een tijdje) meer terug te komen. Waar is Puck nu? In Parijs! Hoe ze met haar fiets zo hoog gekomen is weten we niet, maar een mooi plekje is het zeker!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Puck Moonen (@puckmoonen) op

Jackie Groenen

Jackie Groenen zit op dit moment in een wel héél vrolijk sociaal bubbeltje. Samen met deze vriendin zit ze lekker op het balkon van de zon te genieten. We willen die bubbel natuurlijk niet kapot prikken, maar is er nog plaats voor één extra?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jackie Groenen (@jackie_groenen_14) op

Lisa Vol

Hiep hiep! Lisa Vol van OG3NE was dit weekend jarig! Het blonde Vol-zusje blies 26 kaarsjes uit. Dat deed ze in een hot tub met een heerlijk wijntje erbij!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lisa Vol (@lisaog3neofficial) op

Holly Mae Brood

Nu de bioscopen weer open zijn, druppelen er ook weer nieuwe films binnen! Holly Mae Brood wil graag dat iedereen weet dat ‘Alles is zoals het zou moeten zijn’ vanaf augustus in de bioscopen draait. Als Holly even laat weten hoeveel screentime er voor haar weggelegd is, willen we dat kaartje best alvast reserveren!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ★ Holly Mae Brood ★ (@hollybrood) op

Laatste nieuws

Speelse Sensi Lowe deelt heerlijke foto vanuit bad

De prachtige Sensi Lowe is in bad lekker met zichzelf aan het spelen. Ze is helemaal ingesopt, als dat maar goed gaat.

Foto: AnneKee Molenaar likt aan zoete vrucht

De prachtige AnneKee Molenaar mist haar vriendje Mathijs de Ligt nu door het WK in Qatar. Als ze niet aan Mathijs kan likken, likt ze wel aan iets anders...

Foto: Suzanne Schulting knuffelt stevige stam

Suzanne Schulting is één van de prachtigste schaatssters van ons land. Nu de kerst eraan zit te komen wilt deze mooie schaatsster niet alleen zitten. Hierdoor zoekt ze naar iets wat ze stevig kan knuffelen in deze koude dagen. 

Gerelateerde berichten