Sociale Schoonheden met o.a. Moïse Trustfull, Maxime Meiland en Geraldine Kemper

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We weten dat het zonnetje buiten schijnt, maar hou je die socials nog wel bij? Er zijn namelijk weer een heleboel smakelijke foto’s gepost door je favoriete bekende vrouwen! Check hier de laatste kiekjes van Geraldine Kemper, Maxime Meiland en vele anderen…

Geraldine Kemper

Geraldine Kemper maakt zich in deze luxe badkamer klaar voor het weekend. Of is het stiekem gewoon een reclame voor die mooie badkamer? Hoe dan ook, in die outfit zou Geraldine op een potentieel weekendavondje natuurlijk het middelpunt van de aandacht zijn.

Maxime Meiland

Even voor de duidelijkheid: Maxime Meiland en haar vriendinnen doen hier niet iets vies met hun benen. Ze spellen slechts het woord LOVE. Dat je het maar even weet.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland) op

Moïse Trustfull

Moïse Trustfull, de beeldschone dochter van Quinty Trustfull, heeft eigen shirtjes. Op deze foto staat ze op het punt om zo’n shirtje uit te trekken. Een betere timing kan bijna niet!

Amara Onwuka

Je verwacht het misschien niet, maar ook weervrouw Amara Onwuka is een ‘modemeisje’ tegenwoordig. De krullenbol presenteert zich tegenwoordig ook op haar sociale kanalen als model voor kledingwinkels. Doet ze niet verkeerd!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Amara Onwuka (@amaraonwuka) op

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Gerelateerde berichten