Sociale Schoonheden met o.a. Marieke Elsinga, Maxime Meiland en Maan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Op wiens avances zou jij eerder ingaan? Op die van Maan de Steenwinkel, of die van Marieke Elsinga? Maan heeft sowieso oog voor je – Marieke lijkt alleen geïnteresseerd in katten. Ook Jackie Groenen en Maxime Meiland laten je smelten met hun Instagramfoto’s…

Marieke Elsinga

Marieke Elsinga heeft een kattenverslaving. Zodra ze er ergens een ziet lopen moet ze even Knuffelen. Nog nooit waren we zó graag een kat geweest…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga) op

Maxime Meiland

Maxime Meiland is behalve kledingverkoopster nu ook juwelier! De blonde realityster brengt op haar Instagram account dit mooie hangertje aan de vrouw. De advertentie komt gepaard met een mooie close-up.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland) op

Jackie Groenen

Jackie Groenen mag dan een tijger op het gras zijn, maar op Instagram is deze voetbalster ontwapenend. Hoe een glimlach ’n man kan laten smelten…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jackie Groenen (@jackie_groenen_14) op

Maan de Steenwinkel

Voor wie onder een steen geleefd heeft: Maan de Steenwinkel is al een tijdje weer vrijgezel. De zangeres wacht niet tot de jongens in de rij komen staan, maar flirt zelf ook erg graag. Dit glimlachje werd richting een ‘leuke jongen op een fiets’ gestuurd.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st) op

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.

Foto: Beeldschone Dionne Stax toont luchtige festival-outfit

Dionne Stax reist haar DJ vriendje achterna en doet dit in een outfit die volledig festival-proof is. Dionne is dus klaar om te feesten.