Sociale Schoonheden met o.a. Marieke Elsinga en Sylvana IJsselmuiden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wat is jouw lievelingsplek? In één ruimte met Marieke Elsinga, Sylvana IJsselmuiden, Maan de Steenwinkel of Maxime Meiland waarschijnlijk. Meer dan een droom gaan dit soort wensen niet worden, maar dankzij de sociale media komen we toch een piepklein beetje in de buurt…

Marieke Elsinga

Beginnen we al een beetje gewend te raken aan een straatbeeld vol mondkapjes?

Maan de Steenwinkel

Maan de Steenwinkel staat op het punt met rapper Snelle samen te werken. Toch vraagt ze even bij haar fans na of dit ‘duetje’ een goed idee is.

Sylvana IJsselmuiden

Sylvana IJsselmuiden is op haar favoriete plek. Ze wil graag van haar volgers weten wat hun favoriete plek is. Simpel: waar Sylvana IJsselmuiden is, willen wij zijn!

Maxime Meiland

Maxime Meiland krijgt bakken kritiek te verwerken omdat haar zelfbedachte jurkjes ook voor véél goedkoper op AliExpress te koop staan. Toch gaat de blondine van Chateau Meiland lekker door met het promoten van haar kledingmerk MONCIEL.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.