Sociale Schoonheden met o.a. Marieke Elsinga en Nikkie Plessen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het was deze keer iets lastiger om een handjevol sociale schoonheden te vinden. De meeste BN’ers hadden ter gelegenheid van #blackouttuesday hun socials op zwart gezet. Een krachtig statement, zo’n tijdlijn vol zwarte vierkantjes. De foto’s hieronder van Nikkie Plessen, Mikky Kiemeney, Marly van der Velden en Marieke Elsinga zijn dus van vóór deze tijdelijke blackout.

Marly van der Velden

Marly van der Velden zag haar vakantie, net als vele andere Nederlanders, in het water vallen. Om haar kroost toch nog een leuk weekje te bezorgen ging ze met haar gezin op ‘staycation’. Leuk gevonden. Dit fotootje werd dus op het Haagse strand genomen. Lekker dicht bij huis.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marly Van der Velden (@marlyvd) op

Nikkie Plessen

Ook Nikkie Plessen zocht met haar hele gezin het water op. De presentatrice / ondernemer ketste met haar vliegensvlugge bootje over de golven. Ook ontbijt, lunch, diner en de borrel werd op dit luxe vaartuig geserveerd!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door NIKKIE (Nikkie Plessen) (@nikkie_official) op

Mikky Kiemeney

Mikkie Kiemeney mag dan in Spanje wonen, maar de vriendin van Frenkie de Jong houdt gelukkig ook nog van Oranje. De blondine, die een verleden in de hockeysport heeft, is op deze foto een soort zittende, vliegende keep.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MIKKY. (@mikkykiemeney) op

Marieke Elsinga

Hier zien we hoe

Laatste nieuws

Foto: House of the Dragon-actrice Olivia Cooke deelt foto zonder jurk

De hele middag heeft Olivia Cooke in haar House of the Dragon-jurk op een kasteelmuur gestaan. Toen ze die jurk later uitdeed deelde ze direct een opvallend kiekje!

Foto: Leontine Borsato laat Marco Borsato keihard vallen voor deze man

De ex-vrouw van Marco Borsato, Leontine Ruiters, is helemaal over haar man heen! De brunette heeft een nieuwe steenrijke vriend, en iedereen mag het weten!

Foto: Roxane Knetemann speelt in kort broekje met harig beest

Roxane Knetemann deelt een beestachtig lekkere foto! De VI-analiste ligt languit in het gras; een heerlijk gezicht!

Gerelateerde berichten