Sociale Schoonheden met o.a. Marieke Elsinga en Nikkie Plessen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het was deze keer iets lastiger om een handjevol sociale schoonheden te vinden. De meeste BN’ers hadden ter gelegenheid van #blackouttuesday hun socials op zwart gezet. Een krachtig statement, zo’n tijdlijn vol zwarte vierkantjes. De foto’s hieronder van Nikkie Plessen, Mikky Kiemeney, Marly van der Velden en Marieke Elsinga zijn dus van vóór deze tijdelijke blackout.

Marly van der Velden

Marly van der Velden zag haar vakantie, net als vele andere Nederlanders, in het water vallen. Om haar kroost toch nog een leuk weekje te bezorgen ging ze met haar gezin op ‘staycation’. Leuk gevonden. Dit fotootje werd dus op het Haagse strand genomen. Lekker dicht bij huis.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marly Van der Velden (@marlyvd) op

Nikkie Plessen

Ook Nikkie Plessen zocht met haar hele gezin het water op. De presentatrice / ondernemer ketste met haar vliegensvlugge bootje over de golven. Ook ontbijt, lunch, diner en de borrel werd op dit luxe vaartuig geserveerd!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door NIKKIE (Nikkie Plessen) (@nikkie_official) op

Mikky Kiemeney

Mikkie Kiemeney mag dan in Spanje wonen, maar de vriendin van Frenkie de Jong houdt gelukkig ook nog van Oranje. De blondine, die een verleden in de hockeysport heeft, is op deze foto een soort zittende, vliegende keep.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MIKKY. (@mikkykiemeney) op

Marieke Elsinga

Hier zien we hoe

Laatste nieuws

Video: Roxane Knetemann en Hélène Hendriks krijgen het warm van paaldans-act

Roxane Knetemann is erg dankbaar voor haar optredens bij VI, tenminste, behalve haar laatste optreden dan. Daar was ze flink van in de war.

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties.