Sociale Schoonheden met o.a. Maan de Steenwinkel en Dionne Stax

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het was op deze zaterdag zomers warm, ook op social media! Je favoriete bekende vrouwen pakten massaal wat zonnestraaltjes mee op deze heerlijke meidag. Hoe dat er bij Dionne Stax, Maan de Steenwinkel, Abbey Hoes en Liza Sips uit zag? Scroll snel verder…

Dionne Stax

we kunnen op deze foto niet precies zien waar de zon eindigt, en het zomerblonde haar van

Maan de Steenwinkel

Maan de Steenwinkel ging voor de ultieme strandlook, maar is zo te zien ‘gewoon’ in de stad gebleven. Dat is maar goed ook, aangezien de stranden overvol raakten!

Abbey Hoes

Abbey Hoes was wél op het strand, maar zij had een excuus: ze woont aan het strand! Da’s op dagen als deze een grote luxe.

Liza Sips

Liza Sips bleef lekker in haar achtertuintje. Da’s verstandig, rustig en voordelig. Je hebt overal toch met dezelfde zon te maken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.