Sociale Schoonheden met o.a. Katja Schuurman en Sylvie Meis

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bonjour! Bijna weekend! We starten met vier vrolijke vrouwen die de afgelopen 24 uur onze social feed onveilig maakten. Katja Schuurman snorde geruisloos voorbij op haar nieuwe scooter, Michaella Krajicek wacht op haar ontbijtje en Suzanne Schulting en Sylvie Meis vechten een wasbordjes-strijd uit…

Katja Schuurman

Katja Schuurman is zó blij met haar nieuwe scooter, dat haar benen er spontaan van in de split schieten. Waarom ze zo tevreden is? Het ding is volledig elektrisch, en maakt dus geen lawaai. Zo kan ze de vogeltjes en lammetjes zien én horen.

Sylvie Meis

Sylvie Meis is de strijd aangegaan met landgenoot Lily Becker. Op één vlak weet de kleine diva haar rivale alvast te kloppen: niemand heeft zo’n strak wasbordje als Sylvie!

Michaëlla Krajicek

Michaëlla Krajicek is in een Franse bui. De tennisprof zit te wachten op haar warme broodjes onder een neon-verlichte Bounjour. Een mooie dag is het zeker!

Suzanne Schulting

Zeiden we net dat niemand zo’n strak wasbordje als Sylvie heeft? We waren Suzanne Schulting even vergeten! De shorttrackster zit natuurlijk qua buikspieren in dezelfde buitencategorie!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!