Sociale Schoonheden met o.a. Jennifer Hoffman en Gwen van Poorten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heb je even? Deze bekende dames willen namelijk hun nieuwe vondsten aan je laten zien! Jennifer Hoffman heeft een nieuw dakterras ontdekt, Gwen van Poorten is blij met haar jurkje, Anna Nooshin en Chantal Janzen hebben iets uitgevonden tegen de hitte, en ook Escha Tanihatu kwam tot een bijzondere ontdekking!

Jennifer Hoffman

Jennifer Hoffman heeft een zonnig dakterras in Amsterdam gevonden waar ze onder het genot van een wijntje en een goede maaltijd lekker kan kletsen met haar vrienden. Na maanden sociale isolatie heeft ze waarschijnlijk genoeg te vertellen!

Gwen van Poorten

Gwen van Poorten is in de war. We zien haar in een vrolijk zomerjurkje, maar ze noemt het zelf haar ‘discopak’. Wekenlang clubs en discotheken vermijden doet gekke dingen met je…

Chantal Janzen & Anna Nooshin

Anna Nooshin had al verklapt dat ze in het nieuwe &C magazine zou staan, maar we wisten nog niet dat ook Chantal Janzen herself mee zou doen aan de fotoshoot. De twee creatievelingen hebben extra ventilatiegaten in hun broek aangebracht. Slim!

Escha Tanihatu

Toch nog goed nieuws uit het Veronica Inside-kamp! Barvrouw Escha Tanihatu is namelijk zwanger, na vier jaar ‘proberen’. Gefeliciteerd!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.