Sociale Schoonheden met o.a. Gwen van Poorten en Davina Michelle

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Herinner jij je laatste echt goede feestje nog? Je zult net als Gwen van Poorten misschien diep moeten graven. Haar laatste echt memorabele avond was precies een half jaar geleden, op haar verjaardag. Gwen showt de foto’s van deze avond op de socials. Onze andere schoonheden Inge, Merol en Davina leven iets meer in het heden.

Davina Michelle

Davina Michelle blijft bij haar roots. Het is sowieso lekker makkelijk om vanuit huis covertjes op te nemen als je toch niet het podium op mag. Deze keer schroeft ze de moeilijkheidsgraad flink op: Sia’s Chandelier is geen simpele song. Toch nailt Davina ‘m natuurlijk!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Davina Michelle (@davinamichelleofficial) op

Inge de Bruijn

Inge de Bruijn mag dan gestopt zijn met topsport, maar dat betekent natuurlijk niet dat de slanke ex-zwemster niet meer van zweten houdt! ‘Heerlijk, dat buiten sporten’, zegt de blondine. Heerlijk om te doen, maar ook heerlijk om naar te kijken!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Inge De Bruijn (@ingedebruijn) op

Gwen van Poorten

Gwen van Poorten was precies een half jaar geleden jarig. Het was haar laatste memorabele intieme feestje met haar beste vriendinnen. Of ze over een half jaar weer ‘gewoon’ op deze manier kan feesten? Wie weet. Gelukkig hebben we de foto’s nog…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Gwen van Poorten (@gwenvanpoorten) op

Merol

‘Hydrateren kun je leren’. Aldus zangeres Merol Baldé. De excentrieke vrouw achter ‘Hou je bek en * me’ maakt er een showtje van. Weinig vrouwen die zo’n outfit geloofwaardig kunnen dragen. Merol wel natuurlijk!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MEROL (@merolmusic) op

Laatste nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel heeft het zwaar op bloedheet strand

Maan de Steenwinkel heeft het enorm zwaar in de hitte. De altijd levenslustige Maan wil niet ‘gewoon een beetje leven’, maar moet het vanwege de verzengende hitte deze keer houden bij slechts een ‘beetje leven’.

Netflix: 3 redenen waarom je seizoen 3 van The Umbrella Academy MOET kijken

Ja hoor! Na lang wachten is hier eindelijk het nieuwe seizoen van The Umbrella Academy. Om deze drie redenen moet je hem kijken. 

Emma Heesters maakt zichzelf onweerstaanbaar met dit zwoele filmpje

Emma Heesters laat in dit filmpje een verborgen talent zien, waarmee ze zó aan de slag zou kunnen bij K3...

Gerelateerde berichten