Sociale Schoonheden met o.a. Gaby Blaaser en Victoria Koblenko

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Social media stroomt weer over van de mooie foto’s! We kijken deze keer naar covergirl Gaby Blaaser, #nofilter Victoria Koblenko, Jutta Leerdam op een lege maag en Miljuschka Witzenhausen die op zoek is naar magen om te vullen!

Gaby Blaaser

Gaby Blaaser staat op de cover van Grazia! In het blad vertelt de blondine over haar single leven, over haar deelname aan de Bachelorette – compleet met een aantal foto’s natuurlijk. De cover deelt Gaby alvast zelf.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) op

Victoria Koblenko

Victoria Koblenko heeft trots een foto op Instagram gezet waar geen filters, en bovenal géén make-up aan te pas is gekomen. We vermoeden zelfs dat er ook geen topje aanwezig was!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Victoria Koblenko (@vkoblenko) op

Jutta Leerdam

Jutta Leerdam is thuis, en dat maakt haar blij. Op deze foto wordt ze net voor het eten naar binnen geroepen. We hopen dat ze oppast met rode wijn en pastasaus in de buurt van dat spierwitte jurkje…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam) op

Miljuschka Witzenhausen

Wie ook klaar is om te eten, is Miljuschka Witzenhausen! Ze heeft zó veel boodschappen gedaan – daar zakt je de broek van af. Of in Miljuschka’s geval, haar onderbroek.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op

Laatste nieuws

Heleen van Royen deelt foto van beestachtige bedpartner

Heleen van Royen heeft een beestachtig goede nacht beleefd. Maar die heeft ze natuurlijk niet in haar eentje doorgebracht. 

Foto: Romy Monteiro heeft kleverige verslaving

Romy Monteiro doet er alles aan om in shape te blijven. Toch is er één ding waar de zangeres echt niet af kan blijven. Het is een nogal plakkerige verslaving om te hebben..

Foto: Bridget Maasland draagt bizar lapje bij heerlijke outfit

Bridget Maasland deelt een schrokkende foto met haar volgers. Het lijkt op het eerste oog alsof Bridget een prachtige outfit draagt maar is er toch wel iets héél merkwaardigs aan te zien..

Gerelateerde berichten