Sociale Schoonheden met o.a. Gaby Blaaser en Victoria Koblenko

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Social media stroomt weer over van de mooie foto’s! We kijken deze keer naar covergirl Gaby Blaaser, #nofilter Victoria Koblenko, Jutta Leerdam op een lege maag en Miljuschka Witzenhausen die op zoek is naar magen om te vullen!

Gaby Blaaser

Gaby Blaaser staat op de cover van Grazia! In het blad vertelt de blondine over haar single leven, over haar deelname aan de Bachelorette – compleet met een aantal foto’s natuurlijk. De cover deelt Gaby alvast zelf.

Victoria Koblenko

Victoria Koblenko heeft trots een foto op Instagram gezet waar geen filters, en bovenal géén make-up aan te pas is gekomen. We vermoeden zelfs dat er ook geen topje aanwezig was!

Jutta Leerdam

Jutta Leerdam is thuis, en dat maakt haar blij. Op deze foto wordt ze net voor het eten naar binnen geroepen. We hopen dat ze oppast met rode wijn en pastasaus in de buurt van dat spierwitte jurkje…

Miljuschka Witzenhausen

Wie ook klaar is om te eten, is Miljuschka Witzenhausen! Ze heeft zó veel boodschappen gedaan – daar zakt je de broek van af. Of in Miljuschka’s geval, haar onderbroek.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.