Sociale Schoonheden met o.a. Gaby Blaaser en Victoria Koblenko

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Social media stroomt weer over van de mooie foto’s! We kijken deze keer naar covergirl Gaby Blaaser, #nofilter Victoria Koblenko, Jutta Leerdam op een lege maag en Miljuschka Witzenhausen die op zoek is naar magen om te vullen!

Gaby Blaaser

Gaby Blaaser staat op de cover van Grazia! In het blad vertelt de blondine over haar single leven, over haar deelname aan de Bachelorette – compleet met een aantal foto’s natuurlijk. De cover deelt Gaby alvast zelf.

Victoria Koblenko

Victoria Koblenko heeft trots een foto op Instagram gezet waar geen filters, en bovenal géén make-up aan te pas is gekomen. We vermoeden zelfs dat er ook geen topje aanwezig was!

Jutta Leerdam

Jutta Leerdam is thuis, en dat maakt haar blij. Op deze foto wordt ze net voor het eten naar binnen geroepen. We hopen dat ze oppast met rode wijn en pastasaus in de buurt van dat spierwitte jurkje…

Miljuschka Witzenhausen

Wie ook klaar is om te eten, is Miljuschka Witzenhausen! Ze heeft zó veel boodschappen gedaan – daar zakt je de broek van af. Of in Miljuschka’s geval, haar onderbroek.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatssters Joy Beune en Robin Groot genieten van zon in strakke topjes (foto’s!)

Knappe teamgenotes Joy Beune en Robin Groot zijn erg aan het genieten van de zon en dragen dan ook flinterdunne shirtjes.

Foto: Wielrenster Puck Moonen spreidt benen om flinke bal pluis te aaien

Puck Moonen gooit zomaar de benen wijd. Je snapt dat haar volgers wild werden toen er op die plek een harige verrassing tevoorschijn kwam!

GTST-actrice Sophie Bouquet buigt over wastafel in superkort rokje (video’s!)

Sophie Bouquet laat iedereen goed naar binnen kijken in de badkamer!