Sociale Schoonheden met o.a. Dee van der Zeeuw en Nicolette Kluijver

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vroege vakantievierders beginnen zich steeds meer te realiseren dat ze dit jaar waarschijnlijk thuis moeten blijven. Wat doe je dan? Zoeken naar oplossingen dicht bij huis! Zwemmen in de rivier naast je huis, genieten van de Nederlandse zon, in je achtertuin een zomerjurkje aan: Nicolette Kluijver, Suzanne Schulting, Dee van der Zeeuw en Puck Moonen weten er wel raad mee!

Nicolette Kluijver

Bij gebrek aan buitenlandse vakantieplannen, neemt Nicolette Kluijver net zo graag een duik in nabijgelegen natuurwater. In een Maarten van der Weijden-achtig zwempak trekt ze even wat baantjes in een rivier.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) op

Suzanne Schulting

Suzanne Schulting drukt je met je neus op de feiten: je hebt tijdens die quarantaine geen hol aan je conditie gedaan. Haar bericht: train hard or go home. Dat wordt weer thuisblijven dus…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Suzanne Schulting (@suzanneschulting) op

Puck Moonen

Ook Puck Moonen heeft geen tijd voor rustdagen. De wielrenster is juist blij dat de nieuwe week weer begonnen is: minder irritante dagjesmensen op de dijk, zodat zij zonder obstakels haar topsnelheden kan halen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Puck Moonen (@puckmoonen) op

Dee van der Zeeuw

Een echte doe-het-zelf-vakantie voor Dee van der Zeeuw. Op eigen terras een dun zomerjurkje aan, in het zonnetje, met een borrelplank van hier tot Tokio en uiteraard een koud wijntje. Gaat ze dat allemaal zelf opeten?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dee (@dee) op

Laatste nieuws

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Romy Monteiro kleedt zich om voor deze heerlijke foto in gympakje

Romy Monteiro houdt wel van een goeie sportsessie. En tijdens die sessies wil ze er natuurlijk goed uitzien. Dat gaat haar met deze gympakjes zeker lukken!

Gerelateerde berichten