Sociale Schoonheden met o.a. Davina Michelle en Chantal Janzen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De zomer is officieel begonnen! Althans, dat zegt weervrouw Lisa Vol vanuit haar achtertuinzwembad. We zijn geneigd de blonde zangeres te geloven. Over bekende blondines gesproken: ook Chantal Janzen, Nicolette Kluijver en Davina Michelle lieten van zich horen op de socials. Deze foto’s wil je zien!

Chantal Janzen

Chantal Janzen blijft vrolijk doorgaan met haar tijdschrift &C. Dat Nederlandse vrouwen niet op vakantie kunnen, betekent namelijk niet dat ze die dubbeldikke zomertijdschriften niet gewoon in hun achtertuin kunnen lezen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Davina Michelle

Davina Michelle staat backstage, maar een behind-the-scenes-foto is dit zeker niet! Iemand heeft de blonde zangeres dat jurkje in de handen gedrukt, en ook dat roze sfeerlicht brandt daar niet toevallig…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Davina Michelle (@davinamichelleofficial) op

Lisa Vol

Lisa Vol van OG3NE is niet alleen zangeres, maar ook meteoroloog. De blondine luidt namelijk zelf officieel het zomerseizoen in op Instagram. Ze gebruikt daarvoor geen weerkaart of temperatuurmetingen, maar doet het met een zwembadkiekje. Geloofwaardig genoeg!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lisa Vol (@lisaog3neofficial) op

Nicolette Kluijver

Nicolette Kluijver beging een enorme schoenenflater. Ze is bang dat iedereen haar stiekem heeft uitgelachen. Geen zorgen, Nicolette: we kunnen je verzekeren dat met zo’n luchtig zomerjurkje als ‘afleiding’, echt geen hond naar die schoenen gekeken heeft!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) op

Laatste nieuws

Heleen van Royen deelt foto van beestachtige bedpartner

Heleen van Royen heeft een beestachtig goede nacht beleefd. Maar die heeft ze natuurlijk niet in haar eentje doorgebracht. 

Foto: Romy Monteiro heeft kleverige verslaving

Romy Monteiro doet er alles aan om in shape te blijven. Toch is er één ding waar de zangeres echt niet af kan blijven. Het is een nogal plakkerige verslaving om te hebben..

Foto: Bridget Maasland draagt bizar lapje bij heerlijke outfit

Bridget Maasland deelt een schrokkende foto met haar volgers. Het lijkt op het eerste oog alsof Bridget een prachtige outfit draagt maar is er toch wel iets héél merkwaardigs aan te zien..

Gerelateerde berichten