Sociale Schoonheden met o.a. Davina Michelle en Chantal Janzen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De zomer is officieel begonnen! Althans, dat zegt weervrouw Lisa Vol vanuit haar achtertuinzwembad. We zijn geneigd de blonde zangeres te geloven. Over bekende blondines gesproken: ook Chantal Janzen, Nicolette Kluijver en Davina Michelle lieten van zich horen op de socials. Deze foto’s wil je zien!

Chantal Janzen

Chantal Janzen blijft vrolijk doorgaan met haar tijdschrift &C. Dat Nederlandse vrouwen niet op vakantie kunnen, betekent namelijk niet dat ze die dubbeldikke zomertijdschriften niet gewoon in hun achtertuin kunnen lezen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Davina Michelle

Davina Michelle staat backstage, maar een behind-the-scenes-foto is dit zeker niet! Iemand heeft de blonde zangeres dat jurkje in de handen gedrukt, en ook dat roze sfeerlicht brandt daar niet toevallig…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Davina Michelle (@davinamichelleofficial) op

Lisa Vol

Lisa Vol van OG3NE is niet alleen zangeres, maar ook meteoroloog. De blondine luidt namelijk zelf officieel het zomerseizoen in op Instagram. Ze gebruikt daarvoor geen weerkaart of temperatuurmetingen, maar doet het met een zwembadkiekje. Geloofwaardig genoeg!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lisa Vol (@lisaog3neofficial) op

Nicolette Kluijver

Nicolette Kluijver beging een enorme schoenenflater. Ze is bang dat iedereen haar stiekem heeft uitgelachen. Geen zorgen, Nicolette: we kunnen je verzekeren dat met zo’n luchtig zomerjurkje als ‘afleiding’, echt geen hond naar die schoenen gekeken heeft!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) op

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!

Gerelateerde berichten