Sociale Schoonheden met o.a. Gaby Blaaser en Amy Vol

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Deze sociale schoonheden bereiden je voor op al het leuks dat er deze week nog aan zit te komen! Gaby Blaaser wil dat je De Bachelorette gaat kijken, Amy Vol hoopt dat je inschakelt als OG3NE weer ’n liedje klaar heeft, Sensi Lowe zit alvast in de goede stemming en Gwen van Poorten heeft de smaak van het weekend ook al te pakken…

Gaby Blaaser

Gaby Blaaser fladdert bijna weg in haar vleermuis-topje! Ze heeft alvast verschrikkelijk veel zin in de nieuwe aflevering van De Bachelorette. Ga jij ook kijken?

Lees ook: Chantal Janzen wint met overmacht van Gaby Blaaser

Sensi Lowe

Sensi Lowe en een vriendin zoeken naar een derde lid voor hun Charlie’s Angels-groepje. Er is wel één vereiste: je moet goed met bananen zijn…

Amy Vol

Amy Vol, een-derde van OG3NE, waarschuwt je alvast: er komt deze week weer een nieuwe Home Isolation-medley aan! Ze bezegelt de boodschap met een kusje. Dan moet je wel gaan kijken, toch?

Lees ook: OG3NE brengt ode aan vieze oude man

Gwen van Poorten

Gwen van Poorten gaf haar dag een dikke 9,5. Ondanks dat ze die dag helemaal niet op dit bootje zat. Nu zijn we extra benieuwd wat ze die dag wél allemaal gedaan heeft. Ook vraagt ze je om jouw dagcijfer. Deze foto zorgt alvast voor een automatische voldoende. Thanks Gwen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!