Sociale Schoonheden met o.a. Geraldine Kemper en Davina Michelle

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wat doe je het eerst nadat je wakker bent geworden? Naar de wc? Ontbijten? Denk eens goed na. Je aller-allereerste actie van de dag is het checken van social media. Elke ochtend selecteren we een handjevol Sociale Schoonheden voor je, zodat jij sneller aan je ontbijt kan. Deze keer kijken we naar Davina Michelle, Naomi van As, Geraldine Kemper en Suzanne Schulting!

Davina Michelle

Ondanks dat Davina Michelle inmiddels een arsenaal aan eigen hits heeft, wil ze nog geen afstand nemen van Youtube-covers. Ze werd bekend met het zingen van andermans liedjes, en doet dat nog steeds met plezier!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Davina Michelle (@davinamichelleofficial) op

Geraldine Kemper

Aan dit raam kun je bij Geraldine Kemper een biertje bestellen. Of is dat tweede flesje óók voor Geraldine?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper) op

Naomi van As

Naomi van As is helemaal in de modeontwerp-modus! Deze fleurige collectie kleding komt van de ex-hockeyster zelf. Binnenkort in de schappen te zien, maar nu al om Naomi’s lijf.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Naomi van As (@naomivanasofficial) op

Suzanne Schulting

Suzanne Schulting heeft net als de rest van Nederland wat online bestellingen gedaan. Nieuwe kleding. Vriendjelief mag oordelen of het past. Alle Instagramvolgers trouwens ook. Nou, wat vinden we ervan?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Suzanne Schulting (@suzanneschulting) op

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Gerelateerde berichten