Slim investeren in bitcoin en andere cryptomunten doe je zo

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is je vast niet ontgaan: bitcoin en andere cryptomunten hebben de afgelopen periode een stormachtige groei doorgemaakt. Was jij voor deze periode al ingestapt? Gefeliciteerd, dan heb je ongetwijfeld flink verdiend aan je investering. Of heb je het tot nu toe nog niet aangedurfd? Jammer, maar het is zeker niet te laat om te beginnen met crypto. Blijf je wachten tot iedereen om je heen aan het verdienen is met crypto? Nee toch? Neem het heft in eigen handen en profiteer ook mee van de crypto-revolutie.

Kun je nog steeds scoren met bitcoin of andere munten?

Je vraagt je misschien af of je nog steeds veel kunt verdienen met bitcoin kopen of andere cryptomunten. Hoewel je de eerste grote klappers wat betreft bitcoin misschien bent misgelopen, zijn de meeste experts het erover eens dat bitcoin zeker niet zijn plafond bereikt heeft. Zeker op de lange termijn kan investeren in bitcoin nog altijd een hele interessante optie zijn. Om nog maar niet te spreken van andere cryptovaluta: sommige coins stijgen op de korte termijn met tientallen procenten. Maar ook op de langere termijn hebben sommige crypto’s een enorme groeipotentie.

Kies een strategie die bij jou past

Of je nu actief wilt gaan handelen of juist voor de lange termijn wilt investeren, alles is mogelijk. Het mooie van cryptomunten is dat je ook met kleine bedragen al kunt instappen. Je bepaalt dus zelf hoeveel risico je wilt lopen en hoe actief je er mee aan de slag wilt. Wil je crypto gaan gebruiken om een extra inkomen te verdienen of voor de leuke dingen in het leven? Dan is het wel verstandig om je behoorlijk te verdiepen in de materie. Heb je niet het geduld of de interesse om voortdurend de prijzen in de gaten te houden? Geen probleem: je kunt er ook voor kiezen om je crypto’s te kopen op een moment dat de prijzen wat lager zijn en afwachten op de langere termijn. In beide gevallen is het mogelijk om lekker te verdienen met jouw investering in crypto.

Hoe zit het met veiligheid?

Een ander voordeel van nu instappen is dat de beveiliging en opslag van jouw crypto op dit moment veel makkelijker en veiliger te regelen is dan in die prille beginjaren. Met je smartphone koop je op een betrouwbare beurs veilig en eenvoudig crypto, gewoon met iDEAL.

Crypto heeft de toekomst

Naast de mogelijkheid om flink te verdienen met het handelen in cryptovaluta, ziet het er naar uit dat crypto een toenemende rol zal gaan spelen in het financiële systeem. De eerste cryptobedrijven hebben al een beursnotering. Ook zijn er steeds meer toepassingen voor de diverse cryptomunten. Nu instappen is meedoen met het geld van de toekomst. Waar wacht je nog op?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Ontmaskerd! De Panda van The Masked Singer kan haar identiteit niet langer verbergen

In The Masked Singer is het de bedoeling dat een identiteit geheim blijft, maar deze BN'er zit overduidelijk in het pak van de schattige Panda!

Foto: Nietsvermoedende Lieke Martens stiekem gekiekt in kleedkamer door teamgenote

Voetbalster Lieke Martens heeft heel laat pas door dat ze wordt gefotografeerd in de kleedkamer... oeps!

Video: Eva Jinek duikt ineens onder bureau bij Mattie Valk tijdens radio-uitzending

Eva Jinek was onlangs te gast bij Q Music. Hier leek de blonde presentatrice zich al wel héél snel op d'r gemak te voelen. Misschien wel té snel...