Sleur in je seksleven? Zo doorbreek je het

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als je al langere tijd met dezelfde partner bent, herken je misschien dat je seksleven een gewoonte wordt. Alsof je in de slaapkamer alles al hebt geprobeerd. Om die sleur te doorbreken, zal je dat allereerst bespreekbaar moeten maken. Als het om en intimiteit gaat, is communicatie de belangrijkste basis. De gewoonte in de slaapkamer maakt de vaak minder spannend of opwindend. Je kunt dan erectiemiddelen overwegen. Dat kan ook als je geen problemen hebt met een krijgen.

Plezier met de

Erectiemiddelen zijn in principe natuurlijk voor mannen met erectieproblemen. Maar ze zorgen ook dat je gemakkelijker een kunt krijgen en behouden als je geen erectieproblemen hebt. Daar kunnen jij en je partner misschien best extra van genieten. Er zijn verschillende erectiemiddelen te krijgen. Je kunt er in geval voor erectieproblemen naar de huisarts om een middel te krijgen, maar je kunt ze ook online bestellen. Een voorbeeld van zo’n middel dat je online kunt kopen is kamagra. Doe wel goed je huiswerk voor je zomaar ergens online bestelt en zorg ervoor dat je shopt bij een betrouwbare partij.

Kamagra

Kamagra online bestellen is niet ingewikkeld, er zijn genoeg sites die het aanbieden. Het middel wordt meestal in India geproduceerd en heeft ook als doel erectieproblemen bestrijden. Natuurlijk heeft kamagra bijwerkingen, maar die verschillen niet per se van andere erectiemiddelen. Ze bevatten vrijwel allemaal PDE5-remmers door de stof sildenafil. Deze stof zorgt dat de bloedvaten in de versoepelen, waardoor bloed makkelijker naar de gaat en zo een kan ontstaan. Om die te krijgen, is nog altijd seksuele opwinding nodig. Voor de meeste erectiemiddelen geldt dat ze een half uur na inname gaan werken.

Bijwerkingen?

Bijwerkingen voor zulke middelen klinkt misschien eng, maar als je niet te veel of te vaak erectiemiddelen gebruikt, zal je over het algemeen weinig last hebben. Tenzij je hartproblemen hebt, allergisch bent voor één van de stoffen in het middel of als je tegelijkertijd poppers gebruikt. Bijwerkingen van erectiemiddelen zijn bijvoorbeeld hoofdpijn en duizeligheid – je bloed gaat tenslotte naar je en wordt dus minder rondgepompt naar je hoofd. Soms hebben mannen last van maagklachten of slechter zicht. Over het algemeen kunnen erectiemiddelen weinig kwaad, zolang je ze niet te vaak gebruikt en niet te veel neemt. Dan heb je er ook het meeste plezier van.

Andere manieren

Een langer durende kan nieuw leven in je seksleven blazen – erectiemiddelen kunnen wel 5 uur lang werken – maar je kunt natuurlijk ook andere dingen proberen. Van rollenspellen tot speeltjes of nieuwe plekken of standjes. Het cruciale punt hierbij is vaak het aan durven geven aan je partner.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...