Sleur in je seksleven? Zo doorbreek je het

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als je al langere tijd met dezelfde partner bent, herken je misschien dat je seksleven een gewoonte wordt. Alsof je in de slaapkamer alles al hebt geprobeerd. Om die sleur te doorbreken, zal je dat allereerst bespreekbaar moeten maken. Als het om s**s en intimiteit gaat, is communicatie de belangrijkste basis. De gewoonte in de slaapkamer maakt de s**s vaak minder spannend of opwindend. Je kunt dan erectiemiddelen overwegen. Dat kan ook als je geen problemen hebt met een e*****e krijgen.

Plezier met de p***s

Erectiemiddelen zijn in principe natuurlijk voor mannen met erectieproblemen. Maar ze zorgen ook dat je gemakkelijker een e*****e kunt krijgen en behouden als je geen erectieproblemen hebt. Daar kunnen jij en je partner misschien best extra van genieten. Er zijn verschillende erectiemiddelen te krijgen. Je kunt er in geval voor erectieproblemen naar de huisarts om een middel te krijgen, maar je kunt ze ook online bestellen. Een voorbeeld van zo’n middel dat je online kunt kopen is kamagra. Doe wel goed je huiswerk voor je zomaar ergens online bestelt en zorg ervoor dat je shopt bij een betrouwbare partij.

Kamagra

Kamagra online bestellen is niet ingewikkeld, er zijn genoeg sites die het aanbieden. Het middel wordt meestal in India geproduceerd en heeft ook als doel erectieproblemen bestrijden. Natuurlijk heeft kamagra bijwerkingen, maar die verschillen niet per se van andere erectiemiddelen. Ze bevatten vrijwel allemaal PDE5-remmers door de stof sildenafil. Deze stof zorgt dat de bloedvaten in de p***s versoepelen, waardoor bloed makkelijker naar de p***s gaat en zo een e*****e kan ontstaan. Om die e*****e te krijgen, is nog altijd seksuele opwinding nodig. Voor de meeste erectiemiddelen geldt dat ze een half uur na inname gaan werken.

Bijwerkingen?

Bijwerkingen voor zulke middelen klinkt misschien eng, maar als je niet te veel of te vaak erectiemiddelen gebruikt, zal je over het algemeen weinig last hebben. Tenzij je hartproblemen hebt, allergisch bent voor één van de stoffen in het middel of als je tegelijkertijd poppers gebruikt. Bijwerkingen van erectiemiddelen zijn bijvoorbeeld hoofdpijn en duizeligheid – je bloed gaat tenslotte naar je p***s en wordt dus minder rondgepompt naar je hoofd. Soms hebben mannen last van maagklachten of slechter zicht. Over het algemeen kunnen erectiemiddelen weinig kwaad, zolang je ze niet te vaak gebruikt en niet te veel neemt. Dan heb je er ook het meeste plezier van.

Andere manieren

Een langer durende e*****e kan nieuw leven in je seksleven blazen – erectiemiddelen kunnen wel 5 uur lang werken – maar je kunt natuurlijk ook andere dingen proberen. Van rollenspellen tot speeltjes of nieuwe plekken of standjes. Het cruciale punt hierbij is vaak het aan durven geven aan je partner.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!