Sleur in je seksleven? Zo doorbreek je het

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als je al langere tijd met dezelfde partner bent, herken je misschien dat je seksleven een gewoonte wordt. Alsof je in de slaapkamer alles al hebt geprobeerd. Om die sleur te doorbreken, zal je dat allereerst bespreekbaar moeten maken. Als het om s**s en intimiteit gaat, is communicatie de belangrijkste basis. De gewoonte in de slaapkamer maakt de s**s vaak minder spannend of opwindend. Je kunt dan erectiemiddelen overwegen. Dat kan ook als je geen problemen hebt met een e*****e krijgen.

Plezier met de p***s

Erectiemiddelen zijn in principe natuurlijk voor mannen met erectieproblemen. Maar ze zorgen ook dat je gemakkelijker een e*****e kunt krijgen en behouden als je geen erectieproblemen hebt. Daar kunnen jij en je partner misschien best extra van genieten. Er zijn verschillende erectiemiddelen te krijgen. Je kunt er in geval voor erectieproblemen naar de huisarts om een middel te krijgen, maar je kunt ze ook online bestellen. Een voorbeeld van zo’n middel dat je online kunt kopen is kamagra. Doe wel goed je huiswerk voor je zomaar ergens online bestelt en zorg ervoor dat je shopt bij een betrouwbare partij.

Kamagra

Kamagra online bestellen is niet ingewikkeld, er zijn genoeg sites die het aanbieden. Het middel wordt meestal in India geproduceerd en heeft ook als doel erectieproblemen bestrijden. Natuurlijk heeft kamagra bijwerkingen, maar die verschillen niet per se van andere erectiemiddelen. Ze bevatten vrijwel allemaal PDE5-remmers door de stof sildenafil. Deze stof zorgt dat de bloedvaten in de p***s versoepelen, waardoor bloed makkelijker naar de p***s gaat en zo een e*****e kan ontstaan. Om die e*****e te krijgen, is nog altijd seksuele opwinding nodig. Voor de meeste erectiemiddelen geldt dat ze een half uur na inname gaan werken.

Bijwerkingen?

Bijwerkingen voor zulke middelen klinkt misschien eng, maar als je niet te veel of te vaak erectiemiddelen gebruikt, zal je over het algemeen weinig last hebben. Tenzij je hartproblemen hebt, allergisch bent voor één van de stoffen in het middel of als je tegelijkertijd poppers gebruikt. Bijwerkingen van erectiemiddelen zijn bijvoorbeeld hoofdpijn en duizeligheid – je bloed gaat tenslotte naar je p***s en wordt dus minder rondgepompt naar je hoofd. Soms hebben mannen last van maagklachten of slechter zicht. Over het algemeen kunnen erectiemiddelen weinig kwaad, zolang je ze niet te vaak gebruikt en niet te veel neemt. Dan heb je er ook het meeste plezier van.

Andere manieren

Een langer durende e*****e kan nieuw leven in je seksleven blazen – erectiemiddelen kunnen wel 5 uur lang werken – maar je kunt natuurlijk ook andere dingen proberen. Van rollenspellen tot speeltjes of nieuwe plekken of standjes. Het cruciale punt hierbij is vaak het aan durven geven aan je partner.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax op tv vervangen door deze knappe blondine

Dionne Stax is één van de knapste blonde presentatrices van Nederland. Helaas heeft Dionne sterke concurrentie van andere blondines. Zo is Dionne Stax nu officieel vervangen bij haar oude omroep..

Foto: Nicolette Kluijver presenteert Expeditie Robinson in gevaarlijk kort broekje

De opnames van het nieuwe seizoen Expeditie Robinson zijn weer in volle gang. Nicolette Kluijver deelt al regelmatig wat spannende foto's van het nieuwe seizoen. Het ziet er naar uit dat het bloedheet is op het eiland want Nicolette draagt wel hele korte broekjes!

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!