Sierd de Vos is nieuwe FIFA-commentator

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Sierd de Vos FIFA 20

Flamboyante verslaggever is samen met Jeroen Grueter de Nederlandse ‘stem’ van FIFA20…

Veertien jaar lang hebben we in de FIFA-games geluisterd naar het licht vermakelijke, maar vaak wel gortdroge commentaar van Evert ten Napel en Youri Mulder. Voetbalfans kennen de meeste one-liners inmiddels uit hun hoofd, aangezien het gros van de door de jaren heen opgenomen regels voor elke game hergebruikt wordt. Met een klein beetje pijn in het nostalgische hart moeten we dit jaar afscheid gaan nemen van dit oude gelegenheidsduo – EA Sports heeft namelijk het roer omgegooid. En hoe!

El Sierd en Jeroen Grueter

Elk jaar kwam werden er wel lollig bedoelde petities opgezet om de flamboyante, vaak onnavolgbare Sierd de Vos het stokje van de inmiddels gepensioneerde Ten Napel over te laten nemen. Zoiets zou een serieus bedrijf als EA écht niet toelaten, toch? Mis!

De Vos mocht vandaag eindelijk bekendmaken dat hij inderdaad de nieuwe Nederlandse ‘stem’ van FIFA is. Zijn sidekick is NOS-commentator Jeroen Grueter. Het was een enorme klus, die ongeveer een jaar in beslag heeft genomen: “Alles wat Evert en Youri de afgelopen veertien jaar als basis hebben ingesproken moest opnieuw. Namen, spelsituaties, inleidingen, doelpunten en ga zo maar door. Het gaat om zestien miljoen teksten,” aldus El Sierd. Benieuwd hoe dat gaat klinken? Ziggo Sport heeft via Twitter al een kleine teaser gepost. Maak je geen zorgen: ‘Ratatata, Koekoek’ – ze zitten er allemaal in. Hij lijkt zich op geen enkel vlak te hebben ingehouden. We hadden niet anders van ‘m verwacht!

https://twitter.com/ZS_Voetbal/status/1149249469797548032

Laatste nieuws

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Romy Monteiro kleedt zich om voor deze heerlijke foto in gympakje

Romy Monteiro houdt wel van een goeie sportsessie. En tijdens die sessies wil ze er natuurlijk goed uitzien. Dat gaat haar met deze gympakjes zeker lukken!

Gerelateerde berichten