Sierd de Vos is nieuwe FIFA-commentator

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Sierd de Vos FIFA 20

Flamboyante verslaggever is samen met Jeroen Grueter de Nederlandse ‘stem’ van FIFA20…

Veertien jaar lang hebben we in de FIFA-games geluisterd naar het licht vermakelijke, maar vaak wel gortdroge commentaar van Evert ten Napel en Youri Mulder. Voetbalfans kennen de meeste one-liners inmiddels uit hun hoofd, aangezien het gros van de door de jaren heen opgenomen regels voor elke game hergebruikt wordt. Met een klein beetje pijn in het nostalgische hart moeten we dit jaar afscheid gaan nemen van dit oude gelegenheidsduo – EA Sports heeft namelijk het roer omgegooid. En hoe!

El Sierd en Jeroen Grueter

Elk jaar kwam werden er wel lollig bedoelde petities opgezet om de flamboyante, vaak onnavolgbare Sierd de Vos het stokje van de inmiddels gepensioneerde Ten Napel over te laten nemen. Zoiets zou een serieus bedrijf als EA écht niet toelaten, toch? Mis!

De Vos mocht vandaag eindelijk bekendmaken dat hij inderdaad de nieuwe Nederlandse ‘stem’ van FIFA is. Zijn sidekick is NOS-commentator Jeroen Grueter. Het was een enorme klus, die ongeveer een jaar in beslag heeft genomen: “Alles wat Evert en Youri de afgelopen veertien jaar als basis hebben ingesproken moest opnieuw. Namen, spelsituaties, inleidingen, doelpunten en ga zo maar door. Het gaat om zestien miljoen teksten,” aldus El Sierd. Benieuwd hoe dat gaat klinken? Ziggo Sport heeft via Twitter al een kleine teaser gepost. Maak je geen zorgen: ‘Ratatata, Koekoek’ – ze zitten er allemaal in. Hij lijkt zich op geen enkel vlak te hebben ingehouden. We hadden niet anders van ‘m verwacht!

https://twitter.com/ZS_Voetbal/status/1149249469797548032

Laatste nieuws

Wil jij weten naar welke sauna Geraldine Kemper gaat?

De 33-jarige Geraldine Kemper vertelt vol lof over hoe graag ze naar de sauna gaat, en deelt open in welk resort je haar kan vinden! 

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los. 

Gerelateerde berichten